A saját nevével fémjelzett kozmetikai márka tulajdonosa, Deborah Mitchell elárulta, mivel tartja karban szépségét a brit hercegnő.

A várandós Katalin hercegnővel reklámozni egy szépségipari terméket örökké nyerő ötlet. Deborah Mitchell régóta jó kapcsolatot ápol a brit királyi család nőtagjaival, kiváltképp Kamillával és Katalinnal, akik évek óta a szépségguru kezei között szépülnek.

Forrás: AFP

Mi több, Katalin hercegnőt maga Kamilla hercegné mutatta be Mitchellnek, aki szerinte nem csupán gyönyörű, hanem nagyon visszafogott is. Állítólag mindkét királyi híresnő az ő speciális szereinek köszönheti üdeségét, méghozzá annak a méhmérget tartalmazó maszknak, amely egyszerre tisztítja és feszesíti a bőrüket. A kezelést, amelyre már maga Harry herceg is szemet vetett állítólag, öregedésgátló krémmel egészítik ki.

Alkoholmegvonás segített Diana hercegnő bőrén
Nem is olyan régen Diana egykori sminkmestere is kitálalt a néhai hercegnő szépségápolási rutinjáról - a teljes cikkért kattints ide.

Deborah Mitchellnek egyébként nagyon bejött, amit csinál: olyan sztárok rendelnek tőle kozmetikumokat, mint Danii Minogue, Victoria Beckham, Simon Cowell vagy Robert Downey Jr.