Jónő Team: Egy gáláns férj meglepetéseként láttuk vendégül Szabinát

rajongó meglepetés feleség Takács Nóra Fashion donor Kurucz Nikolett férj Átalakít a Jónő Team Kántor Katalin Larion Oscar
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Teljes titokban a férje vette fel a kapcsolatot a csapatunkkal, hogy egy kis meglepetést szerezzen feleségének, aki csak annyit tudott, Budapestre látogatnak kettesben kirándulni.

Megható pillanatokban volt része a Jónő Teamnek ezen a héten. Egy roppant szimpatikus fiatalember írt nekem, hogy a felesége mennyire szereti nézni a Hogyan legyek jó nő? sorozatot, és mivel ők éppen Budapestre látogatnak, lenne-e lehetőség arra, hogy találkozzunk egy kávéra. Ő ugyanis eldöntötte, amíg él, minden erejével azon lesz, hogy minél boldogabbá tegye élete párját. Ez olyan kedves és megható gondolat volt tőle, hogy kávé helyett inkább meghívtam őket egy átalakításra. Szabina erről semmit sem tudott!

Aztán volt nagy meglepetés, amikor megérkeztek: szegény Szabina az első pár percben úgy meg volt illetődve, hogy azt hittük, nem is örül. Aztán hamar megnyugodott, elhitte, amit lát, és kezdte élvezni, hogy mindenki csak vele foglalkozik. "A férjem jól tud és szeret is programokat szervezni. Ezt a budapesti kirándulásunkat is élvezetessé tette már eddig is, de azt nem gondoltam volna, hogy ilyesmi eszébe juthat mai program gyanánt! Lassacskán kezdtem rájönni a kocsiban, hogy mire is készül. Ő persze tagadott, de a szeme elárult mindent, sosem hazudunk egymásnak. Tehát mondjuk azt, hogy erős volt a gyanúm, ma veletek is találkozhatom, és annyira boldog vagyok, hogy tényleg itt lehetek! Egy álom vált valóra!" A beszélgetés után gyorsan munkához láttunk, hogy még élvezetesebbé és emlékezetesebbé varázsoljuk Szabinának ezt a meglepetésnapot.

/1411/Szabi20141126114521

Niki festés helyett ápoló pakolást tett fel, amitől gyönyörűen csillogó lett Szabina hajkoronája. "Szép, természetes hajszíne van, amit mindannyian szerettünk volna ilyennek meghagyni. Mivel szereti a jelenlegi hosszát is, nem vágtunk belőle sokat, a végén pedig kiszárítottam a göndörséget a hajából, mert még sosem látta így magát."

Azután Oscar elmagyarázta, hogy a ragyogó bőr nem lehetetlen, de ehhez elengedhetetlen a karbantartása, korosztálynak és bőrtípusnak megfelelően. "Arctisztítás után hidratáltam Szabina bőrét. Egy E-vitaminban gazdag, ultrakönnyű, folyékony alapozóval egységesítettem a bőre színét. Finoman lepúdereztem a T-zónát. Orcáit halványrózsás árnyalattal emeltem ki. Szemöldökét megformáztam és élénkítettem a hajszínéhez. Gyönyörű szemét mályvás lila tónusokkal hoztam izgalomba, amit feketével picit kontrasztosítottam. Szempilláit fekete szempillaspirállal festettem ki. Ajkának érzékiségét egy vibráló fuksziapinkkel hangsúlyoztam."

/1411/Szabi20141126114711

Felső: Promod; szoknya: Promod; harisnya: Calzedonia; cipő: Benetton; nyaklánc: Mohito

Majd a Fashion Donor-lányok következtek: "Egy visszafogott nő érkezett hozzánk, de már a próba alatt bontogattuk a szárnyait és a fotózás, kattintás pillanatában már egy dögös, szexis macskát láttunk viszont, aki tele van fénnyel és önbizalommal. Nem tudjuk, hogy az élénk színű blúz vagy a szupercsinos ceruzaszoknya hatása volt, de kívánjuk, hogy ezt az énjét sokszor mutassa meg a világnak!"

/1411/Egy_g20141126115236

Az átalakítás csodásan sikerült, Szabina elégedetten nézett a tükörbe, és látszott a férjén is, hogy majd' szétveti a büszkeség. Kata fényképezőgépe vadul villogott, profi tanácsokkal látta el Szabinát, hogy minél jobban sikerüljenek a képek, amelyek - reméljük - méltó helyre kerülnek majd életük albumában. Köszönjük, hogy ellátogattak hozzánk és megismerhettük őket, sok boldogságot a jövőben is nekik!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.