Rövidebb hajat vágatott Kate Upton

frizura hajvágás fodrász Kate Upton rövid haj fehérneműmodell
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Semmi drasztikus, a változás azonban szembetűnő: divatos long bob hajat vágatott magának a szexi fehérneműmodell.

Kate Upton hosszú loknijai úgy forrtak egybe nevével, mint az oly sokszor méltatott kerekded formái. A modell mégis úgy döntött, megérett az idő a stílusváltásra: long bob frizurájával közösségi oldalán debütált elsőként.

Forrás: Instagram/Kate Upton

Kate esetében a változás nem olyan drasztikus néhány kolléganőjéhez képest: Beyoncé tavaly vágatott magának ultrarövid hajat (nem is tartott sokáig), akit később Jennifer Lawrence és Pamela Anderson követett. Magyar sztárjainkat is elkapta a hajvágás szele: Szabó Zsófi tavasszal hagyta maga mögött kislányos fürtjeit, míg Pásztor Anna néhány hete váltott vagány rövidre.

Rövid haj – ahogy a sztárok csinálják

Szakítás, szerepváltás vagy épp PR-fogás – híresség válogatja, ki miért dönt a fodrász ollója mellett. A Life.huITT gyűjtötte össze a sztárok legemlékezetesebb hajvágásait és próbált utána járni, ki miért váltott rövidebbre.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.