Istennők vonultak a Victoria's Secret kifutóján

Forrás: Northfoto -
Doutzen Kroes fehérnemű Karlie Kloss Behati Prinsloo Mihalik Enikő Alessandra Ambrosio Victorias Secret Adriana Lima
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kedden este álomszép angyalok lepték el Londont: a leggyönyörűbb modellek vonultak a Victoria's Secret kifutóján. Doutzen Kroes megmutatta eszméletlen, szülés utáni alakját, Alessandra Ambrosio és Adriana Lima viselhették a legdrágább fehérneműket, de számunkra az est legszebbje Mihalik Enikő volt. 

Több szettben varázsoltak el bennünket a modellek: láthattuk őket arany-fehérben görög istennőnek öltözve, de viseltek démoni feketét sok csipkével, és néhány extra színes darabot is. Mutatjuk is a kedvenceinket!

Adriana Lima és Alessandra Ambrosio

A két brazil szépség viselte idén a Fantasy Bra-t: mindkét szett 2 millió dollárt kóstál. A lányok gyönyörűek, alig hisszük el, hogy 33 évesek, és mindkettőjüknek 2 gyermeke van.

Forrás: Northfoto

Persze a két hölgy külön-külön is meseszép. Alessandra Ambrosio szettjét simán felvennénk. Persze ilyen alak sem ártana...

Forrás: NORTHFOTO/Gouhier Nicolas

Adriana Lima is megbolondítja a férfiakat.

Forrás: Northfoto

Candice Swanepoel

Tavaly ő viselte a Fantasy Bra-t, idén szimplán csak istennőnek öltözött.

Forrás: Northfoto

De tündérlányként is álomszép a dél-afrikai modell.

Forrás: Northfoto

Karlie Kloss

Wow, micsoda szárnyak, micsoda lábak! És ez a szandál...

Forrás: Northfoto

Joan Smalls

A karcsú modellnek nemcsak a szárnyai, de a ruhája is eszméletlen volt. Már amennyiben ezt ruhának lehet nevezni.

Forrás: Northfoto

Doutzen Kroes

Így is lehet ám kinézni 5 hónappal a szülés után. Persze ki tudja, mennyit diétázott a holland szépség, de azért irigyedünk rá, nem is kicsit!

Forrás: Northfoto

Mihalik Enikő

Végül mutatjuk a magyar szupermodellt, aki második alkalommal vonulhatott a legszebbek között. És nem is egyszer!

Forrás: Northfoto

Forrás: Northfoto

Taylor Swift, mint sztárfellépő dalolt a lányok között. Ha nem tudnánk, hogy énekesnő, simán elhinnénk róla, hogy VS modell!

Forrás: Northfoto

Így búcsúztak a fehérneműmárka legdögösebb angyalai Londontól - mi alig várjuk, hogy december 9-én láthassuk az egész videót a show-ról!

Forrás: Northfoto

Barbi, Enikő és a többiek - magyar szépségek a Victoria's Secret kifutójánhttp://www.life.hu/trend/20141104-magyar-modellek-a-victorias-secret-fehernemuceg-kifutojan-mihalik-eniko-palvin-barbi.htmlHétfő este jelentette be Instagram-oldalán Mihalik Enikő, hogy idén ismét ott lesz az év egyik legnagyobb show-ján, a decemberi Victoria's Secret-bemutatón. Nem ez az első alkalom, hogy a békéscsabai szépség ott van a legnagyobb sztárok között, és nem is ő az egyetlen magyar, akinek ez sikerült. Trend--Mihalik Enikő szárnyakat kapott - Irány a Victoria's Secret backstage!http://www.life.hu/bulvar/20141202-mihalik-eniko-es-a-victorias-secret-modellek-instagramra-posztolnak-fotokat-a-backstagebol.htmlValószínűleg soha nem volt annyi angyal Londonban, mint most. A világ legszebb női gyűltek össze, hogy a Victoria's Secret bemutatóján kifutóra lépjenek. Köztük van Mihalik Enikő is, aki a többi szupermodellel együtt már a bemutató előtt elkalauzolta a világot a show kulisszái mögé.TV + Bulvár--Így készülnek a show-ra a Victoria's Secret legdögösebb angyalaihttp://www.life.hu/ez-zsir/20141121-victorias-secret-fehernemuceg-eves-divatshow-ra-igy-keszulnek-a-szupermodellek.htmlAz amerikai fehérneműcég éves divatbemutatójára tényleg mindenki odafigyel: kevés olyan esemény van a világon, ahol ennyi gyönyörű nő vonulna ilyen aprócska ruhadarabokban. Meg sem lepődünk azon, hogy a show-ra tényleg kőkeményen fel kell készülnie a modelleknek - mutatjuk is, hogy mennyire.Ez Zsír!--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.