Doutzen Kroes modell baba kislány Victoria's Secret újszülött
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Instagramján kürtölte világgá boldogságát Doutzen Kroes. A modellnek megszületett a kislánya, Myllena Mae.

A közösségi oldalon mutatta meg július 30-án született kisbabáját a Victoria Secret-modell, Doutzen Kroes. "Napvilágot látott reggel a csoda" - írta az alábbi fotóhoz a szépség. A modell egyébként rendhagyó módon, aktfotóval jelentette be a terhességét.

Forrás: Doutzen Kroes/Instagram

Így maradsz nő szülés után is

Sok férfi retteg attól, hogy imádott felesége szülés után elveszti bombázó alakját, és már soha nem lesz az a nő, aki a gyermekek előtt volt - a rettegésben egyébként maguk az érintett nők sincsenek lemaradva. Valóban vége minden szépnek és jónak a szülés után, vagy a nőiesség igenis megőrizhető? Korábbi cikkünkben ezekre a kérdésekre kerestük a választ.
A babavárás megkapó pillanataihttp://www.life.hu/csalad/20140731-ordog-nora-nanasi-pal-es-mici-izgatottan-varjak-a-kistestvert.htmlCuki babalábacskás fényképet posztolt fotoblogja oldalára Nánási Pál. Apuka és Mici izgatottan várják a kistesót. CsaládFotó: Rostás Bianka/Life.huIlyen cuki még nem volt a majdnem egyéves György herceghttp://www.life.hu/csalad/20140720-katalin-es-vilmos-gyermeke-julius-22-en-egyeves-lesz-mar-most-stilusikon.htmlHivatalos fotó látott napvilágot a július 22-én születésnapját ünneplő kis György hercegről. Ha a pletykák igazak, a család jövőre már négyesben ünnepel, ám idén még hárman, no és persze a királyi famíliával partiznak. Kiderült az is, hogyan készülnek a szülinapra. Család--Babát várnak Bárdosi Sanyiékhttp://www.life.hu/csalad/20140717-bardosi-sandor-olimpiai-ezustermes-birkozo-felesege-ildiko-12-hetes-terhes.htmlRégi vágya teljesül Bárdosi Sándornak: apa lesz. A sportoló felesége, Ildikó 12 hetes terhes. Már kiderült a baba neme is: kisfiú lesz - árulták el a boldog szülők a Mokkában.CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.