Kammerer Zoltán 3 hónapja titokban lett édesapa

Fotó: Tuba Zoltán - Origo -
Születés olimpiai bajnok Reflektor magazin Kucsera Gábor titok Kammerer Zoltán kajakos édesapa
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az olimpiai bajnok kajakos, Kammerer Zoltán kislánya három hónappal ezelőtt jött világra, amit a boldog apuka mindeddig a legnagyobb titokban tartott.

Ahogy a Life.hu is megírta, kajakosaink között mostanában sűrűn kopogtat a gólya, ugyanis Kucsera Gábor kisfia is még csak egyéves. Most pedig az is kiderült, Kammerer Zoltán is kétszeres apuka lett, ugyanis szerelme, Viki világra hozta első közös gyermeküket, Annát. A kajakosnak előző kapcsolatából már van egy 13 éves nagyfia, Gergő, aki várta a kistestvér születését.

Fotó: Tuba Zoltán - Origo

„Kint voltunk a családi házunkban a Börzsönyben a kisfiammal, Gerivel, amikor a párom - akit reggel a kórházba hagytam, mert azt mondták, aznap még nem lesz meg a kisbabánk - hívott, hogy két órán belül mégis megszületik a gyermekünk" – mesélte Zoltán az RTL Klub Reflektor műsorában, aki elismeri, nem könnyű egy sportolóval együtt élni, de a párja nagyon jól tolerálja az életvitelét.

Óriási pianínó, gigantikus hal - amikor az építész keze megszaladhttp://www.life.hu/csalad/20141201-kulonleges-epitemenycsodak-vilagszerte.htmlA világ tele van különcökkel, miért lenne ez másképp az építészek körében? Az, aki kedveli a különleges formákat, az extravagáns megoldásokat, arra törekszik, hogy maradandót alkosson. Egyeseknek sikerül is.CsaládOrigoHujber Feri: "Mi van? Nunitörlés? Ez nekem nagyon intim volt"http://www.life.hu/csalad/20141211-hujber-feri-szinesz-megilletodott-amikor-kislanyat-noat-eloszor-furdette-meg.htmlÚgy tűnik, még a legnagyobb macsók is irulnak-pirulnak, amikor egy csöpp kislányt kell tisztába tenni. Hujber Feri bevallotta, a nunitörléssel meggyűlt a baja...Család--Édesapa lesz Szebeni Istvánhttp://www.life.hu/csalad/20141211-edesapa-lesz-szebeni-istvan-majusra-varjak-kozos-gyerekuket.htmlA műsorvezető és felesége májusra várja első közös gyermekét, a baba nemét egyelőre nem lehet tudni.Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.