Kapj magadra egy csupasz hátat! Ez a legmorbidabb táska, amit valaha láttunk

Forrás: http://kofta.com.ua -
bizarr gerincoszlop meztelen morbid hát táska
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hát táska – szó szerint ilyen különleges kiegészítőt gyártott egy tervező. Olyan, mintha egy darab meztelen hátat cipelnél magadon.

Még a gerincoszlop is szépen kirajzolódik azon a táskán, amely Konstantin Kofta tervező nevéhez fűződik. Vajon mit akart üzenni? „Tartom a hátam?" vagy csak azt akarta kifejezni, hogy meztelen jöttünk a világra és ezt eltakarjuk a ruháinkkal? Egy biztos, nagyon bizarr. Ha érdekel a többi félelmetesnek nevezhető darab, akkor IDE kattintva megnézheted őket.

Forrás: http://kofta.com.ua

Bár mindig lesznek olyan alkotók, akik szeretik megbotránkoztatni az embereket, és különcségükkel szeretnének kitűnni a tömegből, azért nekünk sem vesz be mindent a gyomrunk.

Három éve James Piatt tervező sokkolt azzal, hogy piacra dobta legújabb bizarr kollekcióját, amelyben döglött kutyát mintázó retikülöket is találtunk. Idén pedig egy brit lány hívta fel magára a figyelmet vaginabugyijával.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.