Egy brit lány meghökkentő fehérneműt tervezett, amely segítségével a nők (vagy a kíváncsi férfiak) könnyedén megismerkedhetnek és megbarátkozhatnak nemi szervükkel.

Mostanában igencsak divatos dolognak számít női mellbimbókkal sokkolni az embereket. Nemrég feministák dobtak piacra cicibikinit, sőt, angol férfiak is terveztek már ciciágyat. A 18 éves Eleanor Beth Haswell szintén erre az ösvényre lépett, ám jóval nemesebb célból. Egy iskolai projekt keretében ötlötte ki azt az érdekes mintázatú melltartót és bugyit, amely a női nemi szervek anatómiai felépítését ábrázolja. Így: 

Forrás: http://ellehaswellart.tumblr.com

A fiatal gimnazistát olyan nők inspirálták a fehérnemű megalkotására, akik valamilyen oknál fogva félnek, sőt, undorodnak a saját testüktől. A vaginabugyi és a bimbós melltartó arra hivatott, hogy segítsen leküzdeni ezeket a gátlásokat. A projektnek éppen ezért ezt a címet adta: „Miért rettegsz annyira a saját anatómiádtól?"

Sokakra valóban ráférne egy kis biológiaóra, szerintünk a férfiaknak sem ártana megismerkedni ezzel a csodakollekcióval!