Bizarr, de hasznos: íme, a vaginabugyi!

Forrás: http://ellehaswellart.tumblr.com -
bugyi melltartó anatómia vagina nemi szerv
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy brit lány meghökkentő fehérneműt tervezett, amely segítségével a nők (vagy a kíváncsi férfiak) könnyedén megismerkedhetnek és megbarátkozhatnak nemi szervükkel.

Mostanában igencsak divatos dolognak számít női mellbimbókkal sokkolni az embereket. Nemrég feministák dobtak piacra cicibikinit, sőt, angol férfiak is terveztek már ciciágyat. A 18 éves Eleanor Beth Haswell szintén erre az ösvényre lépett, ám jóval nemesebb célból. Egy iskolai projekt keretében ötlötte ki azt az érdekes mintázatú melltartót és bugyit, amely a női nemi szervek anatómiai felépítését ábrázolja. Így:

Forrás: http://ellehaswellart.tumblr.com

A fiatal gimnazistát olyan nők inspirálták a fehérnemű megalkotására, akik valamilyen oknál fogva félnek, sőt, undorodnak a saját testüktől. A vaginabugyi és a bimbós melltartó arra hivatott, hogy segítsen leküzdeni ezeket a gátlásokat. A projektnek éppen ezért ezt a címet adta: „Miért rettegsz annyira a saját anatómiádtól?"

Sokakra valóban ráférne egy kis biológiaóra, szerintünk a férfiaknak sem ártana megismerkedni ezzel a csodakollekcióval!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.