Designerruhát húzott a Coca-Cola Mikulás - Így festene mai stílusban

Forrás: Joint London -
fashion week karácsony Coca Cola átöltözés stílus Mikulás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Eszedbe jutott már, milyen lenne, ha kedvenc divatterveződ öltöztetné a jó öreg Mikulást? Egy brit kreatív ügynökségnek igen, íme, az eredmény.

Közel 100 éve ismerjük már a híres Coca-Cola Mikulást. Bár sajnos a megformálója, John Moore már nem él, igazán kreatív projekttel emlékezik rá a Joint London ügynökség. Átöltöztették a télapót piros ruhájából Saint Laurent-től a Kenzón át számos híres tervező ruhakölteményeibe.

Forrás: Joint London

Itt tudod megnézni a designeröltözékekbe bújt Mikulást!

A legstílusosabb sütemény karácsonyra: a hófehér panna cottahttp://www.life.hu/advent/recept/20141121-panna-cottat-is-lehet-kesziteni-karacsonyra-vagy-adventre-unnepi-fuszerezessel.htmlA jól ismert olasz desszert karácsonyi változatának akkor is bárki nekieshet, amikor úgy érezzük, hogy már tényleg nem fér belénk semmi. Ez ugyanis egy igazán könnyű desszert, a karácsonyhoz illő fűszerezéssel. Nem elhanyagolható érv mellette, hogy előre elkészíthető, pillanatok alatt állítható össze, és a siker garantált.Recept--Szakálldíszítés karácsonyi módra – Újabb őrült fotósorozathttp://www.life.hu/trend/20141216-szakalldiszites-karacsonyi-modra-ujabb-orult-fotosorozat.htmlAz üveggömbö csak egy a szakállba pakolható karácsonyi díszek közül. Egy fotográfus megmutatja, hogyan lehet ünnepi ruhába öltöztetni a férfiak arcszőrzetét – és még a jó ügyet is támogatja.TrendOrigoGumikesztyű fa és társaik! Megtaláltuk a legbizarrabb karácsonyfákathttp://www.life.hu/news/20141211-megtalaltuk-a-legbizarrabb-karacsonyfakat-a-gumikesztyubol-osszerakott-es-az-elszaradt-novenybol.htmlA gumikesztyűkből összeeszkábált karácsonyfára egy kórházban bukkantunk, az elszáradt növényből készült furcsaság pedig szerkesztőségünk alkotása…. jó, azért nagyon büszkék nem vagyunk rá!News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.