Hajdúné kétségkívül az egyik legszebb magyar híresség. Meg is tesz ezért mindent, ám rajongói szerint ezúttal kicsit túlzásba vitte a diétát.

"Úgy tűnik, hogy bejött az új étrendem! -2,5 kg! Boldogság" - posztolta Sarka Kata a Facebookra az alábbi fotóval. De vajon nem viszi túlzásba a fogyókúrát Kata?

Forrás: Sarka Kata/Facebook

Férje, Hajdú Péter szerint de. Volt, amikor hízókúrára fogta. Sőt, anno még a közösségi oldalon segítséget is kért. Nemrég rajongói is arra kérték, álljon le, de Kata soha többet nem akar így kinézni

No, de nézzük, mit szól most a fenti fotóhoz a Facebook népe! Hááááát...

"Ez màr beteges!"

"Szerintem ez már durva! Sok fiatal lány meg csinálja utánad, mert azt hiszik,hogy az élet 48 kiló alatt kezdődik!"

"Nem szeretnék ítélkezni...Kata nagyon csinos, de aki nyilvánosan képet posztol magáról, annak viselnie kell az esetleges negatív kritikákat is. A szépség/jó alak pedig szubjektív...van akinek tetszik van akinek nem...toleráljuk már egymás véleményét...akár negatív, akár pozitív..."

"Csont és bőr, nagyon durván vékony vagy ez már nem szép. Inkább pár kg pluszt kéne felszedned és izmokat"

"Jaj, kérlek tovább ne fogyj! Most már itt az ideje, hogy a Peti alkalmazza az étrended!"

"Borzalmas, hogy a média képes eltorzítani az emberek személyiségét. Sajnos azt sugallja, hogy csak az boldog, aki csontsovány és szilikon melleket csináltat. Nem vagyok "kövér párti", mert az nem egészséges. Viszont a csontsovány, meg nem szép. Valahol a kettő között kellene megtalálni a harmóniát..."

Persze sokan elismerően írtak Katáról, több kommentet a közösségi oldalán nézegethetsz