Jónő Team: szerkesztőségünk is megújul - ismerjétek meg Tinit!

Takács Nóra Fashion donor Kurucz Nikolett Átalakít a Jónő Team Kántor Katalin Larion Oscar
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mindenkinek jó megújulni! Így volt ezzel a Life.hu szerkesztősége is, amikor kitaláltuk, hogy mostantól rendszeresen meglátogatja a Jónő Teamet egy-egy újságíró kollégánk, hogy egy kicsit felfrissüljön a kezeik között és közben bemutatkozzon az olvasóknak.

Ezen a héten a rendkívül kedves Tini látogatott el hozzánk, akit a Dr. Life és az Ezo rovatból ismerhetünk. Siófokon él, rendszeresen ingázik a munkahelye és az otthona között. Négy gyerek boldog édesanyja, sőt, már egy gyönyörű unokája is van! Pályafutását a kereskedelmi tévében kezdte, 15 éve pedig újságíróként dolgozik. "Valahogy mindig az egészség téma felé sodor az élet. Sokszor szomorú érzés rettenetes emberi sorsokról, betegségekről írni, de az élet valamiért mindig visszaküldött erre a területre. Úgy érzem, hogy feladatom van ezzel" - mesélte Tini, aki nálunk is az ügyeletes Dr. Life, mert ha valakinek fáj valamilye, hozzá fordul a panaszaival elsőként. Tini pedig segít is mindenkin, akin csak tud, legnagyobb örömünkre. "A lehető legtermészetesebb módon fordulnak hozzám a kollégák, ha valami panaszuk van. Sokszor hallom: majd a Tini megmondja! Ilyenkor mindig jót mosolygok magamban."

/1412/Tini_2014123113115

Olyan jót beszélgettünk Tinivel, hogy el is szaladt az idő, szóval ideje volt munkához látni. Elsőként Niki székébe ült, hogy picit felfrissítsük a hajszínét, formáját, majd Oscar jött csodás sminktippjeivel, végül pedig stylistjaink adtak tanácsot Tininek a mindennapi ölzötködéshez.

Először Niki Tini szőke haját finomabb árnyalatú szőkére festette, közben természetesen a lenövést is eltüntette. "A hajhosszon nem változtattunk sokat, a frufruján viszont igen. Göndör haját egyenesre szárítottam, és ki is vasaltam, mert szereti így hordani. A végeredmény nagyon nőies lett, remekül néz ki Tini!"

Oscar arctisztítás után a csodakrémmel hidratálta Tini bőrét: "Egy folyékony, könnyű alapozással egységesítettem bőre színét. Enyhén lepúdereztem a T-zónát. Szemöldökét megformáztam, élénkítettem. Gyönyörű szemét matt földszínekkel hangsúlyoztam, majd élénkítettem a szempillatöveket középbarna szemhéjpúderrel. Szempilláit fekete szempillaspirállal festettem ki. Orcáinak természetes ragyogásához barackos arcpírt választottam. Ajkának érzéki frissességét lazac árnyalatú ajakrúzzsal fokoztam."

/1412/Tini_2014123113946

Zakó: Mohito; ing: Promod; nadrág: Mohito; cipő: Reserved

A Fashion Donor-lányok Tini tónusait kihasználva élénk színekkel játszottak, amelyet vonakodva ugyan, de felvett - a legnagyobb örömükre. "Csak pár perc kellett, hogy ő is teljesen magáénak érezze az új stílust. Az új, mintás trendnek megfelelő nadrágot hétköznapokra és bulikra is felveheti, vagy egy letisztult, vagy egy színekben, mintákban harmonizáló felsővel."

/1412/Megsz20141231113817

Amikor mindennel végeztük, Katán, a fotósunkon volt a sor. Kata remekül ért ahhoz, hogyan kell valakit instruálni pózolás közben, így végül remek képek készültek. Tini nagyon ügyes volt, profi módjára vette az akadályokat, közben pedig csak úgy ragyogott! Nagyon örültünk neki, hogy meglátogatott minket, összebarátkozott a csapattal, mi pedig megismerhettük közelebbről kedvenc "háziorvosunkat".

Megújulni vágyott a kisgyermekes Klaudiahttp://www.life.hu/atalakitunk/20141223-atalakit-a-jono-team-megujulni-vagyott-a-kisgyermekes-klaudia.htmlVörös rúzs, magas sarkú, nőies ruhák - ezekre vágyott Klaudia, aki kislánya mellett inkább lapos cipőre, cicanacira és sminkmentes életre váltott az elmúlt egy évben, most viszont szeretett volna újra tündökölni!ÁtalakítunkOrigoA végzet asszonyává változtattuk a tanítónőthttp://www.life.hu/atalakitunk/20141216-atalakit-a-jono-team-fekete-overallban-a-vegzet-asszonyava-valtozott-a-tanitono.htmlNóra azért látogatott el hozzánk, hogy ha majd a nap végén belenéz a tükörbe, egy kicsit más: újabb, frissebb Nóra nézzen vissza rá. ÁtalakítunkOrigoEgy gáláns férj meglepetéseként láttuk vendégül Szabináthttp://www.life.hu/atalakitunk/20141125-atalakit-a-jono-team-a-ferje-szervezte-meglepeteskent-a-kenyezteto-szepsegnapot-szabinanak.htmlTeljes titokban a férje vette fel a kapcsolatot a csapatunkkal, hogy egy kis meglepetést szerezzen feleségének, aki csak annyit tudott, Budapestre látogatnak kettesben kirándulni.Átalakítunk--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.