Rózsakert, mozi és szőlőültetvény - csak néhány finomság Kim Kardashian és Kanye West új otthonából, ahová hamarosan beköltözik a sztárpár.

Kim Kardashian immár készen áll, hogy kiköltözzön anyukája, Kris Jenner házából, és végre elkezdődjön közös élete férjurával, Kanye Westtel és lányával, North-szal. És hát hol máshol képzelné el a jövőjét egy olyan első rangú sztárházaspár, ha nem egy 20 millió dollárba kerülő, hatalmas luxuskastélyban?

Forrás: AFP/Valerie Macon

Mint kiderült, annyira nem kerül messze a mama fészkétől Kim, hiszen az új otthon is a kaliforniai Hidden Hillsen terül el. Biztos, ami biztos, a hírek szerint a szomszéd telket is megvásárolta az idén egybekelt házaspár csekély 2,9 millió dollárért. A ház, amelyről ide kattintva nézhetsz képeket, abszolút Kim és Kanye stílusa, igazi kacsalábon forgó palota, amelynek alapfelszerelése a medence, a rózsakert és a saját szőlőültetvény.

A tervek szerint pedig hamarosan elkészül a hozzá tartozó kosárlabdapálya, egy wellness-részleg, egy saját, külön bejáratú mozi és egy stúdió, hogy Kanye Westnek ne kelljen magára hagynia kicsi családját, amíg legújabb slágerein töri a fejét.