Kim Kardashian új otthona egy dollármilliós megagiga luxuskastély lesz

North West Kim Kardashian luxus Kanye West otthon család kastély költözés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rózsakert, mozi és szőlőültetvény - csak néhány finomság Kim Kardashian és Kanye West új otthonából, ahová hamarosan beköltözik a sztárpár.

Kim Kardashian immár készen áll, hogy kiköltözzön anyukája, Kris Jenner házából, és végre elkezdődjön közös élete férjurával, Kanye Westtel és lányával, North-szal. És hát hol máshol képzelné el a jövőjét egy olyan első rangú sztárházaspár, ha nem egy 20 millió dollárba kerülő, hatalmas luxuskastélyban?

Forrás: AFP/Valerie Macon

Mint kiderült, annyira nem kerül messze a mama fészkétől Kim, hiszen az új otthon is a kaliforniai Hidden Hillsen terül el. Biztos, ami biztos, a hírek szerint a szomszéd telket is megvásárolta az idén egybekelt házaspár csekély 2,9 millió dollárért. A ház, amelyről ide kattintva nézhetsz képeket, abszolút Kim és Kanye stílusa, igazi kacsalábon forgó palota, amelynek alapfelszerelése a medence, a rózsakert és a saját szőlőültetvény.

A tervek szerint pedig hamarosan elkészül a hozzá tartozó kosárlabdapálya, egy wellness-részleg, egy saját, külön bejáratú mozi és egy stúdió, hogy Kanye Westnek ne kelljen magára hagynia kicsi családját, amíg legújabb slágerein töri a fejét.

Te is a lakásban szárítod a ruháidat? Ne tedd!http://www.life.hu/drlife/20141201-a-ruhak-belteri-szaritasa-komoly-veszelyt-jelent-az-egeszsegunkre-foleg-ha-asztmaval-kuzdunk.htmlOrvosok kimutatták, hogy a ruháink beltéri szárítása komoly veszélyt jelenthet az egészségünkre, különösen akkor, ha gyenge az immunrendszerünk, illetve ha súlyos asztmával küzdünk.Dr. Life--Hogyan legyek jó nő? Így díszítsd lufikkal szilveszterre a lakást!http://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20141227-hogyan-legyek-jo-no-szilveszteri-dekoracio-lufival.htmlHéliumos lufival nagyon klasszul lehet dekorálni, de meglehetősen borsos ára van. Ma mutatok egy jó trükköt, amivel azt az illúziót kelthetjük egy sima lufiról, hogy képes repülni.Hogyan legyek jó nőOrigoIsmét elképesztő luxus: Vajna Timi és Andy Aspenben töltik az ünnepekethttp://www.life.hu/bulvar/20141227-andy-vajna-es-vajna-timea-aspenbe-a-sztarok-kedvelt-siparadicsomaban-telel.htmlMíg mi naívan még mindig Andy Vajna és Timi szuperintim karácsonyi fotója felett pityeregtünk a gyönyörűségtől, addig kiderült, hogy a kép nem is otthonukban, hanem a híresek és gazdagok amerikai síparadicsomában készült. Az álompár ugyanis üdülni ment. Hogy hova? Nos, mindenki egyet tippelhet.TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.