Semmi extra, csak egy hatalmas gyémánt díszíti a kolumbiai énekesnő és modell kezét, amelyet a minap kapott vőlegényétől, Joe Manganiellótól.

Bejött az élet Sofia Vergarának. A szexi kolumbiai énekesnő és modell nem csupán a világ egyik legdögösebb férfiját, Joe Manganiellót tudhatja magáénak, hanem azt a hatalmas, a People magazin becslései szerint legalább 6 karátos gyémántot is, amelyet ez a félisten felhúzott az ujjára a minap. A gyűrűért kattints ide!

Forrás: AFP/Jamie Mccarthy

Ráadásul, mint kiderült, nem aprózta el a lánykérést a True Bloodból ismert vérfarkas, aki a Hawaii-szigeteken töltött karácsonyi kiruccanásuk alkalmával tette fel a nagy kérdést. „Joe már előre eltervezte az egészet. Már egy héttel az esemény előtt minden részletet egyeztetett a hotellel" – mondta a People magazin egyik forrása. Akkor most irigyeljük, vagy irigyeljük Sofia Vergarát?

A világ leghíresebb eljegyzési gyűrűi
Marilyn Monroe óta tudjuk, hogy egy lánynak mindössze egyetlen jó barátja létezik: ez pedig a gyémánt. Főleg, ha álmaink férfija húzza rá az ujjunkra, aki nem sajnált egy kisebb vagyont kiadni az ékszerért. A Life.hu ITT gyűjtötte össze a világ leghíresebb eljegyzési gyűrűit.