Ahhoz kétség sem férhet, hogy amióta eljegyezte Vilmos herceg, Katalin igazi stílusikon lett. A nők világszerte követik a január 9-én 33 éves anyuka öltözködését, és ha a hercegnő például egy fast fashion márkától választ ruhát, azt szinte percek alatt elkapkodják Anglia-szerte. Jó pár ruhadarab neki köszönheti a "nagy visszatérést" - mutatjuk is a 3 legnépszerűbbet. 

Nude cipő mindig, mindenkor

Unalmas? Klasszikus? A nude cipők 2011 óta népszerűek, és ebben nem kis szerepe van Katalinnak, aki számtalanszor viselt már ilyen magas sarkút. Ez a lábbeli egy igazi alapdarab, ennek pedig számos oka van. ,,A bőrtől eltérő színű cipőket úgy dolgozza fel a szemünk, hogy levágja a lábat (ezért divatöngyilkosság rövid lábú nőknek a bokacsizma), ezzel szemben a púderszínű cipőt hozzáadja a láb hosszához" - írtuk egy cikkünkben, még 2011-ben. A lényeg azóta sem változott - ez a szín minden lábhoz "passzol". Ráadásul ha beszerzel egy nude magas sarkút, akkor egy gonddal kevesebb, hiszen ez a darab minden színű ruhával működik: feketével, fehérrel, színessel, mintással. Nem csoda, ha Katalin is imádja!

Forrás: AFP

Military-kabát, a hűvös idő slágere

A military, vagyis a katonai stílus számtalanszor visszatért már a divatba. Itt nem feltétlenül a terepmintás holmikra kell gondolnod: az utóbbi években az ilyen stílusú kabátok lettek nagyon népszerűek. Katalin is előszeretettel választ hasonló darabokat - az ő karcsú alakjához különösen passzol ez a stílus. A military-kabátok egyik jellemzője a dupla gombsor, ami remekül karcsúsít, így bátran viselhetik teltebb hölgyek is. Ha azonban széles a vállad, kerüld a vállpántos darabokat, mert ezek még jobban kihangsúlyozzák a vállakat!

Forrás: AFP/Northfoto

Vastag, fekete harisnya

Január elején jelent meg a Daily Mail cikke arról, hogy a népszerű angol üzletház, a Debenhams az utóbbi egy évben 112%-kal több vastag fekete harisnyát ad el, mint korábban bármikor. Ez pedig nem véletlen: Katalin imádja ezt a ruhadarabot, korábban is gyakran viselt ilyet, de ezen a télen szinte mindig mindenhez vastag, fekete harisnyát választ. A nemzetközi divatvilágot is inspirálta ez a ruhadarab: a Saint Laurent márka 2014-es kollekciójának bemutatóján több modell is ebben vonult a kifutón. Fekete harisnyát egyébként szandállal is simán felvehetsz, ám jó, ha tudod, nem mindegy, milyen vastagságút vásárolsz - korábban Szemes Nóra személyi stylistot faggattuk erről a ruhadarabról. ,,Én azt javaslom, 100 denes darabot válasszunk, lehetőleg feketét a szandálokhoz, nyitott orrú cipőkhöz. Azért ez a vastagság a jó, mert egy 50 denesnél átlátszik az ember bőre, így nem lesz mindenhol egységes a szín. Mostanában már selyemruhákat, muszlinból készült kreációkat is simán párosítanak a tervezők vastag harisnyával" - vallotta a szakértő. 

Forrás: AFP
Katalin is bakizik néha

No, nem mostanában, ám mielőtt hercegnő lett, azért neki is voltak vicces ruhaválasztásai - itt össze is gyűjtöttük őket.