Ennél cukibban nem lehet bejelenteni a babavárást – Elbűvölő videó

bejelentés pizzéria fotó terhesség feleség videó nyilvános hely babavárás házaspár férj fülke
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Már az egész világot bejárta Jessica Devins videója, amelyben tudatja férjével a nagy hírt: első gyermeküket hordja a szíve alatt. Édes videó következik. 

Jessica Devins és férje már az első randijuktól kezdve imádják a nyilvános fotófülkéket. A pár ezúttal egy pizzériában döntött úgy, hogy megörökítik magukat – ám a feleség ezúttal valami egészen más mondanivaló bejelentésével is készült. A férj őszinte reakciója a babavárás hírére mindent visz az alábbi videóban, amelyet Jessica lesben álló telefonjával örökített meg:

Elvis Presley él! És taxival közlekedik - Videó!http://www.life.hu/sztarszerzok/katz-david/20150107-elvis-presley-szemelyesen-vezet-egy-budapesti-taxit-es-megenekelteti-az-tuasait.htmlA címben található állítás igaz, erről ti is meggyőződhettek, ha megnézitek ezt a videót! Katz DávidAFPAz anya üres fecsegése fejleszti a baba beszédét igazán?http://www.life.hu/csalad/20150106-a-fecseges-segiti-a-babak-beszedfejleszteset.htmlSzakemberek régóta állítják, hogy a kisbabák kommunikációs és problémamegoldó készségeit hatékonyan fejleszti az esti meseolvasás. Az viszont meglepő lehet, hogy az anyukák parttalan, irányítás nélküli fecsegése négyszer hatékonyabb a babák beszédfejlődése szempontjából, mint a tudatos, keretek közé szorított felolvasás.Család--Bababumm 2014 - Sok hazai sztárbabának örülhettünk idén ishttp://www.life.hu/csalad/20141209-2014-magyar-sztarbabai.htmlNem csak a külföldi hírességekhez látogatott el idén sokszor a gólya, hazai sztárjaink közül is voltak, akik boldog szülőkké váltak. Íme, 2014 hazai sztárbabái!Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.