Annak idején még a 9 éves Kristina Pimenovától volt hangos a sajtó. Most megtalálták az orosz származású kislány hasonmását: Elizabeth Hiley Kanadában született, 10 éves és egy az egyben úgy néz ki, mint a világ leggyönyörűbb kislányának kikiáltott Kristina. Indulhat a rivalizálás?

Emlékeztek még Kristina Pimenovára? A 9 éves orosz kislányt, akiről a Life.hu annak idején ITT is írt, nem mindennapi szépsége tette híressé. Nos, úgy tűnik, hogy a világ leggyönyörűbb lányának kikiáltott Kristinának vetélytársa és hasonmása akadt.

Kísérteties: bal oldalon Elizabeth Hiley utánozza a jobb oldali Kristina PimenovátForrás: Facebook/Elizabeth Hiley és Facebook/Kristina Pimenova

A 10 éves Elizabeth Hiley egy az egyben úgy néz ki, mint Kristina, édesanyja pedig máris lelkesen tervezgeti lánya karrierjét, mint modell.

"Hihetetlen a hasonlóság Kristina és a lányom között. Egészen addig nem akartam, hogy Elizabeth elkezdje a modellkarrierjét, amíg nem láttam Kristinát. Most már tudom, hogy eljött az ő ideje"– mondta a Daily Mailnek Elizabeth édesanyja, Anne-Marie Ashcroft annak ellenére, hogy Kristina szüleit sokan támadják, amiért engedték lányukat modellkedni.

A 10 éves kanadai kislány iránt már két ügynökség is érdeklődött, Elizabeth pedig kizárólag az iskolai szünetekben fog dolgozni, mint modell.