Csütörtök este ellepte a Critics' Choice Awards vörös szőnyegét a fehér, ezüst és a piros minden árnyalata, a jól bevált fekete pedig jó néhány színésznőt kimentett a szorult helyzetből. Mintha összebeszéltek volna sztárjaink a gálaest előtt – mutatjuk a legemlékezetesebb darabokat.

Marion Cotillard
A francia színésznő egyértelműen az egyik kedvenc divatikonunk, aki ritkán lő mellé ruhaválasztásaival. Bár a Mirror lap őt kiáltotta ki a gálaest legrosszabbul öltözöttjének, mi ennyire nem vagyunk elkeseredve a Dior couture darabján. Bár tény, egy stílusos menyasszonyon jobban el tudnánk képzelni.

Forrás: AFP/Alberto E. Rodriguez

Rosamund Pike
A Holtodiglan sztárja már Marionnál is tovább merészkedett az esküvő témakörben: Valentino kreációját tüllel tette még menyasszonyosabbá. Egy kis ékszer azért még elfért volna rajta.

Forrás: AFP/Alberto E. Rodriguez

Reese Witherspoon
Üde színfoltja volt az estének a Vadon színésznője, aki ebben a fekete-pink Lanvinban, egy hatalmas masnival a derekán díjátadózott.

Forrás: AFP

Keira Knightley
Bár a cikk írója egy kissé elfogult az első gyermekét váró színésznővel kapcsolatban, földig érő Delpozo ruhája mellett nem lehet elmenni szó nélkül: semmi erőlködés, csak a szokásos magától értetődő stílusérzék, amely csak még ragyogóbbá teszi az egyébként is gyönyörű kismamát.

Forrás: AFP/Alberto E. Rodriguez

Emily Blunt
A vörösbe öltözött híresnők táborát erősítette A holnap határán sztárja, aki az alább is látható Emilio Pucci darabban vette át a legjobb színésznőnek járó díjat. (Csak nem egy megelőlegezett Oscar-díj?) Jennifer Aniston is a bordóra szavazott csütörtök este – az ő nadrágkosztümjét ide kattintva nézheted meg.

Forrás: AFP/Alberto E. Rodriguez

Jessica Chastain
A legjobb női mellékszereplő esélyeseként érkezett a díjátadóra az Egy durva év színésznője, aki végül az egyik legrosszabbul öltözött gálázó címével térhetett haza. Ez most nem jött össze.

Forrás: AFP/Jason Merritt

Amy Adams
Bár a Nagy szemek című filmjéért bezsebelhetett egy szobrocskát, az outfitjéhez fűzött reményeinket nem váltotta be Max Mara tervezte űrruhája.

Forrás: AFP/Alberto E. Rodriguez

Michelle Monaghan
A 38 éves színésznő az est házigazdájaként érkezett a díjátadóra. Elie Saab ruhájában és drámai sminkjében igazi gótikus királynőként tündökölt.

Forrás: AFP/Alberto E. Rodriguez

Julianne Moore
Szintén a feketére voksolt az 54 éves színésznő, aki ebben a rafináltan dekoltált Saint Laurent darabban vette át a legjobb színésznőnek járó díjat.

Forrás: AFP/Alberto E. Rodriguez