Önjelölt menyasszonyok és gótikus királynők a Critics' Choice díjátadóján

fashion week Keira Knightley Emily Blunt Marion Cotillard Jessica Chastain Rosamund Pike Reese Witherspoon Critics' Choice Awards ruha Los Angeles Julianne Moore legjobb színésznő Amy Adams díjátadó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Csütörtök este ellepte a Critics' Choice Awards vörös szőnyegét a fehér, ezüst és a piros minden árnyalata, a jól bevált fekete pedig jó néhány színésznőt kimentett a szorult helyzetből. Mintha összebeszéltek volna sztárjaink a gálaest előtt – mutatjuk a legemlékezetesebb darabokat.

Marion Cotillard
A francia színésznő egyértelműen az egyik kedvenc divatikonunk, aki ritkán lő mellé ruhaválasztásaival. Bár a Mirror lap őt kiáltotta ki a gálaest legrosszabbul öltözöttjének, mi ennyire nem vagyunk elkeseredve a Dior couture darabján. Bár tény, egy stílusos menyasszonyon jobban el tudnánk képzelni.

Forrás: AFP/Alberto E. Rodriguez

Rosamund Pike
A Holtodiglan sztárja már Marionnál is tovább merészkedett az esküvő témakörben: Valentino kreációját tüllel tette még menyasszonyosabbá. Egy kis ékszer azért még elfért volna rajta.

Forrás: AFP/Alberto E. Rodriguez

Reese Witherspoon
Üde színfoltja volt az estének a Vadon színésznője, aki ebben a fekete-pink Lanvinban, egy hatalmas masnival a derekán díjátadózott.

Forrás: AFP

Keira Knightley
Bár a cikk írója egy kissé elfogult az első gyermekét váró színésznővel kapcsolatban, földig érő Delpozo ruhája mellett nem lehet elmenni szó nélkül: semmi erőlködés, csak a szokásos magától értetődő stílusérzék, amely csak még ragyogóbbá teszi az egyébként is gyönyörű kismamát.

Forrás: AFP/Alberto E. Rodriguez

Emily Blunt
A vörösbe öltözött híresnők táborát erősítette A holnap határán sztárja, aki az alább is látható Emilio Pucci darabban vette át a legjobb színésznőnek járó díjat. (Csak nem egy megelőlegezett Oscar-díj?) Jennifer Aniston is a bordóra szavazott csütörtök este – az ő nadrágkosztümjét ide kattintva nézheted meg.

Forrás: AFP/Alberto E. Rodriguez

Jessica Chastain
A legjobb női mellékszereplő esélyeseként érkezett a díjátadóra az Egy durva év színésznője, aki végül az egyik legrosszabbul öltözött gálázó címével térhetett haza. Ez most nem jött össze.

Forrás: AFP/Jason Merritt

Amy Adams
Bár a Nagy szemek című filmjéért bezsebelhetett egy szobrocskát, az outfitjéhez fűzött reményeinket nem váltotta be Max Mara tervezte űrruhája.

Forrás: AFP/Alberto E. Rodriguez

Michelle Monaghan
A 38 éves színésznő az est házigazdájaként érkezett a díjátadóra. Elie Saab ruhájában és drámai sminkjében igazi gótikus királynőként tündökölt.

Forrás: AFP/Alberto E. Rodriguez

Julianne Moore
Szintén a feketére voksolt az 54 éves színésznő, aki ebben a rafináltan dekoltált Saint Laurent darabban vette át a legjobb színésznőnek járó díjat.

Forrás: AFP/Alberto E. Rodriguez

Ki volt a legszebb a Critics′ Choice díjátadóján?

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.