A szürke ötven árnyatala színésznője lett az ikonikus divatmagazin februári számának címlaplánya. Ennek alkalmából egy rövidfilmet is készítettek vele – minden rajongónak kötelező!

Még kevesebb, mint egy hónap, és a mozikba kerül végre az év egyik legjobban várt filmje, A szürke ötven árnyalata. Nem csoda, hogy már minden és mindenki az erotikus filmadaptáció lázában ég, köztük a Vouge is. Mi több, az ikonikus divatmagazin még a februári számát is a főszereplőnőnek (és ezzel a filmnek) szentelte.

Forrás: Vogue USA

Dakota Johnson pedig nem csupán a Vogue hasábjain foglalhatja el méltó helyét, hanem egy vele készült kisfilmben is. Íme:

A videóban, amely a Just A Minute (Egy perc – a szerk.), Dakota az öltözője kanapéján heverészik, közel sem készen állva a forgatásra, amikor hívják. „Egy perc" – válaszolja, ám láthatóan esze ágában sincs sietni. Az ajtó túlsó oldalán azonban újra megszólal valaki: „Tudod, az idő nem egy vonal, sokkal inkább egy kör."

Amikor Dakota rákérdez, ki az, a hang csak annyit válaszol: „A lelkiismereted." Ez már a sztárnak is felkelti az érdeklődését: „Igazán? Nem gondoltam volna, hogy a lelkiismeretem hangja olyan, mint egy brit férfié." Az ajtó mögött álló, akit egyébként Max Minghella színész alakít, erre bevallja, hogy valójában csak egy személyi asszisztens. És a videó úgy zárul, ahogyan elkezdődött: „Csak még egy perc."

Mamipornó millióknak
Minden idők leggyorsabban fogyó könyve A szürke ötven árnyalata trilógiája, amelyet már a kezdetektől fogva hatalmas hisztéria övezett. Vajon mi a titka? Erről ide kattintva olvashatsz bővebben a Life.hu-n.