Ezt még Christian Grey is imádná: nézd meg Dakota Johnson legújabb szexi Vogue-videóját!

Max Minghella szexi film Vogue öltöző videó Dakota Johnson A szürke ötven árnyalata rövidfilm
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A szürke ötven árnyatala színésznője lett az ikonikus divatmagazin februári számának címlaplánya. Ennek alkalmából egy rövidfilmet is készítettek vele – minden rajongónak kötelező!

Még kevesebb, mint egy hónap, és a mozikba kerül végre az év egyik legjobban várt filmje, A szürke ötven árnyalata. Nem csoda, hogy már minden és mindenki az erotikus filmadaptáció lázában ég, köztük a Vouge is. Mi több, az ikonikus divatmagazin még a februári számát is a főszereplőnőnek (és ezzel a filmnek) szentelte.

Forrás: Vogue USA

Dakota Johnson pedig nem csupán a Vogue hasábjain foglalhatja el méltó helyét, hanem egy vele készült kisfilmben is. Íme:

Mamipornó millióknak

Minden idők leggyorsabban fogyó könyve A szürke ötven árnyalata trilógiája, amelyet már a kezdetektől fogva hatalmas hisztéria övezett. Vajon mi a titka? Erről ide kattintva olvashatsz bővebben a Life.hu-n.
Vajon mit szól Dakota Johnson apja lánya erotikus filmjéhez?http://www.life.hu/csalad/20140523-don-johnson-megszolalt-mit-gondol-dakota-johnson-filmszereperol-a-szurke-otven-arnyalataban.htmlDon Johnson nem olvasta A szürke ötven árnyalatát, de büszke lányára, akit tehetséges színésznőnek tart.Család--Gyümölcslékúrán van Dakota Johnsonhttp://www.life.hu/ez-zsir/20131209-dakota-johnson-amerikai-szineszno-gyumolcslevekkel-hozza-magat-formaba-a-szurke-otven-arnyalata.htmlA színésznő hidegen sajtolt gyümölcslevekkel akar formába lendülni A szürke ötven árnyalatának főszerepére. Kell is a bombaaalak a pikáns jelenetekhez!Ez Zsír!Ezek lesznek A szürke ötven árnyalatának zenéihttp://www.life.hu/kult/20150115-a-szurke-otven-arnyalatanak-zenei-beyonce-ellie-goulding-frank-sinatra.htmlMár alig várjuk A szürke ötven árnyalatának februári premierjét. Hogy csillapítsuk kíváncsiságodat, eláruljuk a film összes betétdalának címet. KultOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.