Egyelőre mindenki csak találgat, kislány vagy kisfiú lesz-e Vilmos és Katalin második gyermeke. A hatodik hónapban járó hercegnő a napokban kék színű kabátban jelent meg hivatalos eseményein. Vajon a baba nemére szeretett volna utalni?

Már akkor is csak elismerően tudtunk beszélni Katalin hercegnő kifinomult kismama-stílusáról, amikor György herceget hordta a szíve alatt. A második gyermekével várandós hercegnő most is kitett magáért: babakék szövetkabátjához egy hozzá színben harmonizáló, virágos ruhát húzott hivatalos londoni programjaihoz, amely végre láttatni engedte gömbölyödő pocakját.

Forrás: AFP/Richard Pohle

A Hello! magazin szerint Katalin még arról is beszélt a Kensington Leisure Center megnyitóján, mennyit izeg-mozog a pici. „Állandóan mozog. Most is épp rúgott egyet" – magyarázta a hatodik hónapban járó hercegnő. Bár a megnyitón résztvevők szerint örömmel beszélt a hamarosan megszülető csöppségről, a baba nemére vonatkozóan csak annyit mondott, még nem tudják, fiú lesz-e vagy lány.

Forrás: Northfoto

Ahogy a Life.hu megírta, Katalint korábban éppen húga, Pippa Middleton árulta el, aki mindent a sokat eláruló rózsaszínbe öltöztetett nővére babaváró bulijára. A Hello! magazin spekulációi szerint is kislányt hord a szíve alatt a hercegnő, minderre a pocakja méretéből következtettek.

Igen ám, de György herceg születése előtt is kislányt jósoltak neki a találgatók, miután Katalin egyszer véletlenül elszólta magát. Nem tudni, annyi azonban bizonyos, hogy Vilmos és Katalin második gyermeke áprilisban fog megszületni.