Valamit üzenni szeretett volna? Babakékbe öltöztette terhespocakját Katalin hercegnő

Forrás: AFP/Richard Pohle -
megnyitó baba terhesség kisfiú Katalin hercegnő terhespocak kislány várandósság Kék
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egyelőre mindenki csak találgat, kislány vagy kisfiú lesz-e Vilmos és Katalin második gyermeke. A hatodik hónapban járó hercegnő a napokban kék színű kabátban jelent meg hivatalos eseményein. Vajon a baba nemére szeretett volna utalni?

Már akkor is csak elismerően tudtunk beszélni Katalin hercegnő kifinomult kismama-stílusáról, amikor György herceget hordta a szíve alatt. A második gyermekével várandós hercegnő most is kitett magáért: babakék szövetkabátjához egy hozzá színben harmonizáló, virágos ruhát húzott hivatalos londoni programjaihoz, amely végre láttatni engedte gömbölyödő pocakját.

Forrás: AFP/Richard Pohle
Forrás: Northfoto

Ahogy a Life.hu megírta, Katalint korábban éppen húga, Pippa Middleton árulta el, aki mindent a sokat eláruló rózsaszínbe öltöztetett nővére babaváró bulijára. A Hello! magazin spekulációi szerint is kislányt hord a szíve alatt a hercegnő, minderre a pocakja méretéből következtettek.

Igen ám, de György herceg születése előtt is kislányt jósoltak neki a találgatók, miután Katalin egyszer véletlenül elszólta magát. Nem tudni, annyi azonban bizonyos, hogy Vilmos és Katalin második gyermeke áprilisban fog megszületni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.