Fülöp belga király és hitvese, Matild Monsba látogatott szombat este. A franciaajkú, vallóniai város idén Európa Kulturális Fővárosainak egyike. Hiába a tűzijáték és egyéb látványosságok, a királyné fejdísze mellett nem mehetünk el szó nélkül.

Szombaton mintegy húsz utcai előadás, számos fényjáték és a Főtéren tartott táncest biztosította a vidám karneváli hangulatot. Idén decemberig mintegy háromszáz kulturális eseményt terveznek a városban. Szombaton éjszaka nagyszabású tűzijáték zárta a nyitó napi eseményeket, és a csípős hideg ellenére mintegy százezren tekintették meg a nagy sikert aratott látványosságot - tudtuk meg az MTI-ről.

Az eseményen jelen volt Fülöp belga király és felesége, Matild, aki a belgák szerint a belga divat egyik nagykövete. Ezt a fejdíszt elnézve ez nem is kérdés.

Forrás: AFP

Korábban már olvashattál róla a Life.hu-n, de izgalmas szetteket eddig nem mutattunk tőle. Most megtesszük. Így érkezett az eseményre:

Forrás: AFP

Ez a ruha nem túl komoly, mégis elegáns.

Forrás: AFP/Nicolas Maeterlinck

Jól áll neki a sárga.

Forrás: AFP

Lehet, hogy a világ Katalin hercegnőért rajong (tanultunk is tőle néhány dolgot), de ha divatról van szó, sokkal izgalmasabb Maxima királyné egy-egy összeállítása. Ezt a nyakláncot már idén viselte.

A hatalmas nyakláncok amúgy a legegyszerűbb darabokat is feldobják. Néhány magyar tervezőtől- a teljesség igénye nélkül - mi is szívesen vásárolnánk. A nyakékek erejében hisz sztárszerzőnk, Takács Nóra is. Itt megnézheted a kedvenceit.
Forrás: AFP

Na, és mit szólsz Letizia királynéhez?

Letizia királyné és Matild királynéForrás: AFP