Pici gyöngyfülbevaló, törtfehér flitter, rajta finom tüll és csipke. Mióta Ördög Nórának a show-hoz stylingolt versenyzőkhöz kell öltöznie, hétről hétre elvarázsol bennünket. Igaz, a mellei, amit egy egész ország keres, még mindig nincsenek meg.

Hiába szeretné Majka, hogy csak róla írjunk, hiába szeretné ugyanezt Ördög Nóra is, egy zöld alsónadrág nem ehhez nem lesz elég. Javasoljuk a lepkéket vagy a dalmatákat. ;-) (Majka egyébként az adásban utalt arra, hogy ha letépné Ördög Nóráról a ruhát, akkor talán ő kerülhetne a címlapokra. Aztán esett le neki, hogy akkor is mindenki Nóri melleivel foglalkozna, amelyeket az egész ország keres...)

Forrás: www.facebook.com/OrdogNora

Ördög Nóra viszont ragyogott, bár a flittertúladagolásra viszont figyelni kell. Erről a Rising Star stylistja, Holdampf Linda mesélt nekünk korábban. "Sok az ügyes hazai tervező, de nem mindenki kompatibilis Nórával, Annával. A dolog úgy működik, hogy felkeresem őket, kiválasztok pár ruhát, amiket Nóri felpróbál, a legjobbakat pedig megnézzük kamerák előtt is. Ez nagyon fontos, mert nem minden ruha működik abban a környezetben – a flitterekkel, a nagyon élénk színekkel például óvatosan kell bánni" - mondta.

Aki viszont vasárnap este megnyerte a stílusharcot, az Pásztor Anna. A Rising Star egyetlen női zsűritagja őzagancsot kapott a fejére. Elsőre talán bizarrul hangzik, de a látvány kárpótolta a múlt heti, szerencsétlenül túlmagyarázott Szörnyella de Frász jelmezt.