fashion week menyasszonyi ruha esküvői ruha menyecske esküvő 2015 stílus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A tüll és a csipke változatlanul hódít, de természetesen idén is vannak új trendek a menyasszonyi ruhák terén. No és ott van még a menyecskeruha, ahol a tűzpiros jelentősége sokat veszített az utóbbi években. Lássuk, mik az idei népszerű trendek itthon.

Nemzetközi esküvőiruha-trendek 2015-ben

Nemrég már bemutattuk a idei nemzetközi esküvőtrendeket, ahol a nagyon egyszerű, letisztult fazonoktól kezdve a csipkén át a különleges vállmegoldású darabokig rengeteg gyönyörűséget láttunk - a fotókért kattints ide!

Tüll és csipke minden mennyiségben

Ez a két dolog valószínűleg sosem megy ki a divatból. Unalmas? Dehogy, hiszen a habos-babostól kezdve a letisztultabb kreációkig minden ott van a palettán - a választásnak csak a menyasszony stílusa, alakja és pénztárcája szabhat határt.

/1501/t_ll_2015126165218

Csodás hátmegoldások, különleges színek

A dekoltázs helyett a hangsúly abszolút a háton van: a csipkével, áttetsző anyaggal borított hátrészek mind-mind megoldhatók, de egy hátat szabadon hagyó darab sem lesz közönséges, ha ügyelsz a fazonra. Izgalmasak, visszafogottak, ugyanakkor stílusosak. Az utóbbi évek púder- és rózsaszínőrülete pedig még mindig nem hagyott alább, de most már találni kicsit bézses, barnás, szürkés darabokat is a kínálatban. Ha nem akarsz klasszikus hófehérben állni az oltár elé, válassz a bőrszínedhez passzoló színes ruhát!

/1501/h_tme2015126171852

Te mennyit fizetnél álmaid ruhájáért?

A világsztárok nagy tételben gondolkodnak. A legjobb divattervezők szuper minőségű alapanyagokból álmodják meg nekik az esküvői ruhát a nagy napra - ITT össze is gyűjtöttük a legdrágább darabokat.

Menyecskéknek, piros helyett

Arról szó sincs, hogy ma már senki nem visel piros menyecskeruhát, mindössze az utóbbi évek divatja folytatódik, a színben már nincsenek korlátok. Az új asszony első ruhája lehet türkiz, pink, zöld, de akár fekete is, a lényeg csakis az, hogy tükrözze az egyéniséget. Idén a korall és a lazacszín biztosan hódít, és nagyobb hangsúlyt kap a hordhatóság. Divat, hogy olyan ruhát csináltasson vagy vásároljon a menyasszony, amit később felvehet akár egy koktélpartin vagy egy másik esküvőn. A koszorúslányoknál pedig a menyasszony kiválaszt egy színt és anyagot, de a fazont abszolút egyénileg készíti el a varrónő. Sőt, idén ne lepődj meg, ha a koszorúslányok csuklóján ugyanazt az ékszert látod: a koszorúslánykarkötő ötlete (természetesen) Amerikából érkezett, és egyelőre igen népszerű.

/1501/menye2015126174229

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.