Látványos változáson mentek át a szálloda-örökösnő keblei, aki nem is csinál titkot belőle, inkább Instagramján mutogatja őket.

Persze, eddig is tudtuk, hogy Paris Hilton nem a természetes szépség híve, hiszen számtalan alkalommal feküdt sebészkés alá a még látványosabb és szebb külső érdekében. Az örökösnő körül azonban most újra felütötte a fejét a pletyka – pontosabban a mellei körül.

Forrás: Instagram/Paris Hilton

A dúsabb keblekre most az Elite Daily újságírója figyelt fel, aki leszögezi, semmi megerősítést nem kapott a hír, pusztán csak az itt is látható Instagram-fotó alapján találgat. De tény, hogy a korábbi képeihez képest mintha tényleg pár számmal nagyobbak lennének a mellei – és most még a szuper melltartóra sem lehet fogni az eredményt.

Miért akarnak a nők nagyobb melleket?
Aligha akad nő, aki elégedett azzal a kebelmérettel és -formával, amelyet a természet adott neki. Hogy miért ilyen fontos, hogy nagyobb, dúsabb keblekkel tetszeleghessenek a gyengébbik nem tagjai? A témát pszichológus szakértővel járta körbe a Life.hu, a cikket ide kattintva olvashatod.