Janet Walton 1983-ban hozta világra hatosikreit, mindannyian lányok. Mára már mind felnőtt nők, és egyikük, Sarah már szintén édesanya. Hogy Janetnek miként sikerült megbirkózni 6 lánnyal? Most elmesélte!

Egy gyermek érkezésére sem lehet igazán felkészülni, de hat gyermekére egyszerűen lehetetlen. Janet és Graham Waltonnak mégis ikerült megbirkóznia ezzel a hatalmas feladattal. Elmondásuk szerint nem bántak meg semmit, csak sajnálják, hogy véget ért az az időszak, és azt, hogy akkoriban nem tudták eléggé élvezni ezt a lehetőséget.

Fotó: Dan Goldsmith

"Amikor a lányaim születtek, semmit sem tudtam. Nem volt időm felkészülni. Nem volt sem szülésznőm, és nem jártam szülés előtti felkészítő órára. A többszörös terhességem nyolcadik hetében azonban bevittek a kórházba, és ott is maradtam egészen a szülésig" - nyilatkozta a Daily Mailnek a nő

A hatosikrek: Hannah, Ruth, Luci, Kate, Jennie és Sarah Liverpoolban születtek1983 novemberében. Arra azonban még soha nem volt példa, hogy lány hatosikrek életben maradtak volna, ezért a világ árgus szemekkel figyelte felnőtté válásukat.