Pucéran pózol egy kígyóval Jennifer Lawrence

Forrás: Vanity Fair -
fotó Jennifer Lawrence kígyó pucér meztelen Vanity Fair
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 24 éves Oscar-díjas színésznő egy szál kígyóban pucérkodott. Nem semmi fotósorozatot készített róla a Vanity Fair.

Patrick Demarchelier fotóst érte az a megtiszteltetést, hogy lencsevégre kaphatta a szexi színésznőt egy kolumbiai vörösfarkú boával. A képek egy hollywoodi magánbirtokon készültek.

Forrás: Vanity Fair

Ősszel Jennifer is a hackerek áldozata lett, pucér képeit több más sztár fotóival együtt kiszivárogtatták, így már akkor megleshette mindenki meztelenül.

Keira Knightley hisz a megjátszott orgazmus erejében

Szintén a Vanity fairben jelent meg Keira Knightley fotója. A brit színésznő a magazin Oscar-díjra készülő kedvéért vállalta be a Harry és Sally ikonikussá vált jelenetét.
Az ikonikus lap ezúttal három videót is forgatott a díjra jelölt brit sztárokkal, amelyek egytől egyig kultikussá vált amerikai mozik jeleneteit keltik új életre. Így került a képbe Keira is, aki a legjobb női mellékszereplő kategóriában indulhat a szobrocskáért.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.