Nehogy azt hidd, hogy év legnagyobb zenei díjátadója mindössze egy napos. A Grammy előtt tartják a Pre-Grammy partit, amelyen szintén hemzsegnek a zenei élet sztárjai. A vörös szőnyegről nem maradhatsz le - megmutatjuk az este leginkább zavarba ejtő nagyságait.

Jane Fonda

Jane Fonda életéről regényt lehetne írni, nálunk csak egy cikket olvashatsz Takács Nóra tollából. A színésznő évek óta elvarázsol bennünket. Leginkább zavarba ejtő:a furcsa cipőjét és a harisnyába bújtatott lábát inkább nem figyelve a kora. Hogy nézhet ki valaki 77 évesen is ennyire jól?!

Forrás: AFP

 

Jordin Sparks

A 25 éves énekesnő merész szettben érkezett bulizni. Leginkább zavarba ejtő: az estélyi szabása. Olyan, mintha a tulajdon ruhája harapott volna az oldalába.

Forrás: AFP

 

Rita Ora

Szerencsére Rita Ora egyre inkább távolodik attól az elhatározásától, hogy Rihanna klónja legyen, de arra azért vastagon gyúr a figyelemfelkeltésre. Leginkább zavarba ejtő: Rita Ora maga. Szép is. Tehetséges is. Nem érvényes!

Forrás: AFP/Jason Merritt

 

Jessica Burciaga

Hooters-pincérnőből lett modellként első és legfontosabb dolga, hogy jól nézzen ki. Leginkább zavarba ejtő: azon túl, hogy Jennifer Lopez kiköpött mása, a lapos hasa. Vajon ő is csodaturmixszal kezdi a napot, vagy pontosan tudja, mi az a 20 ok, amiért érdemes citromos vizet kortyolgatnia reggelente.

Forrás: AFP

 

Toni Braxton

A kétslágeres énekesnő már akkor tudta, mi fán terem a villantás, amikor Miley Cyrus még kócos fogakkal énekelgetett a Mickey Mouse istállóban. Leginkább zavarba ejtő: ahogy pózol. Hihetetlen, hogy ennyi év után is képtelen megtanulni előnyösen puszit dobni a kameráknak.

Forrás: AFP

 

Forrás: AFP

+1 Miley Cyrus és az örök kérdés:

MOST AKKOR VAN RAJTA BUGYI?

Forrás: AFP

 

/1502/Ruhak201526143055