Ha igazat csiripelnek a madarak, a Maroon 5 frontemberének világszép felesége, Behati Prinsloo közös gyermeküket hordja a szíve alatt.

Egyre több jel mutat arra, hogy Adam Levine és szépséges felesége, Behati Prinsloo hamarosan szülői örömök elé néznek. A Maaron 5 frontemberét a minap kolléganője, a nemrég kétgyerekes anyukává lett Christina Aguilera kérdezgette az E! Online kedvéért arról, hogy állnak a családalapítással.

Forrás: AFP/Jason Merritt

„Nem is tudom, Christina. Megvárjuk a következő évet. Még van időnk" – szólt a válasz a kérdésre. A pletykaáradat azonban nem is igazán ebből indult: a namíbiai modell nemrég két pohár vízzel enyhítette a szomját a partin a bor helyett, ez pedig máris elég okot adott a találgatásoknak. Az újságírók természetesen azonnal lecsaptak a témára, Behati sajtósa azonban elhajtotta őket, mondván, semmi közük a modell magánéletéhez. Na de miért titkolóznak ennyire?

Nem ők lennének az elsők a sztárvilágban, akik a lehető legnagyobb titokban próbálták tartani a babavárás hírét: Ryan Gosling és Eva Mendes közös kislánya gyakorlatilag úgy született meg, hogy egyetlen terhespocakos kép sem készült a színésznőről.