Kit lovagolt meg ilyen hevesen Palvin Barbi?

Forrás: Facebook/Palvin Barbara Official Site -
fashion week képsorozat fotó Palvin Barbara fiú magazin Glamour lovaglás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kedvenc magyar modellünk ezúttal a német Glamour magazin márciusi számában kalauzolja a nagyérdeműt a tavaszi-nyári trendekben egy ismeretlen srác öléből.

Persze, tudjuk, kit érdekel, ki az a srác, amikor a német Glamour számára készült sorozat főszereplője nem más, mint Palvin Barbi? Az ismert női magazin választása ezúttal (ismét) a 21 éves magyar modellre esett, mi pedig természetesen nagyon büszkék vagyunk rá. A fotót ide kattintva nézheted meg!

Forrás: Facebook/Palvin Barbara Official Site

Készültek már ennél merészebb képek is Palvin Barbiról, akit korábban Justin Bieberrel is hírbe hoztak: egy másik ismert női magazin májusi számában például anyaszült meztelenre vetkőzött.

Palvin Barbi és az előnytelen fotó esete

A magyar modell a cannes-i filmfesztivál vörös szőnyegén bűvölte el a nagyérdeműt, amikor, hála egy nem túl jó szögből készült képnek, jó néhány pluszkilóval gazdagodott. Az ominózus fotóért kattints ide!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.