Justin Bieber múlt héten szakított, de az énekest máris hírbe hozták a magyar Palvin Barbarával, akivel a Victoria's Secret divatbemutató backstage-ében közös fényképet készítettek. A fiatal álompár rajongói most Barbi halálát kívánják.

Elég egy kihagyhatatlan közös fotó a backstage-ben és máris az egész világot bejárja a pletyka, hogy a gyönyörű Palvin Barbara a világ első számú tinisztárjával, Justin Bieberrel randizik. Az énekes múlt héten szakított párjával, a szintén világhírű Selena Gomezzel. A szakítás okairól bővebben itt olvashatsz. Az persze még gyanúsabb, hogy alig 24 órával a Victoria's Secret bemutató után, amelyen mindketten, más-más minőségben kifutóra léptek, ugyanazt a musicalelőadást nézték meg - írja a brit Daily Mail.

Forrás: Twitter.com

A pletykák teljesen alaptalanok, Barbi ugyanis vasárnap éjszaka azt posztolta angolul a Twitter-falára, hogy utoljára írja le: mindenki nyugodjon meg, nem jár Justin Bieberrel, csak találkoztak, és készített vele egy közös fotót. "Ti nem ugyanezt csináltátok volna?" - kérdezi.
Nem hiába kell nyugalomra intenie a legelvetemültebb Bieber-Gomez rajongókat. Ők ugyanis képtelenek feldolgozni, hogy szakított az álompár és ahol csak megjelenik a hír, kiborulva szidják a magyar lányt, sőt a halálát is kívánják.

A díva meztelen - Smink nélkül pózol a modellhttp://www.life.hu/szepulj/20121106-a-diva-meztelen-smink-nelkul-pozol-a-modell-kelly.html Kicsúszott a száján! Kisfiút vár a modellhttp://www.life.hu/anyaskodj/aza9honap/20121106-kisfiut-var-amber-smith-topmodell.html Gyógyíthatatlan betegségben szenved a 15 éves modellhttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20121106-gyogyithatatlan-betegsegben-szenved-mia-galloway-sajat-immunrendszere-tamadta-meg.html Modell lett a szexi olimpikonbólhttp://www.life.hu/szorakozz/20121105-camille-lacourt-olimpikon-egy-francia-divatmarka-modellje-lett.html Smink nélkül is gyönyörű - Íme a négygyermekes modell valódi arcahttp://www.life.hu/szepulj/20121102-igy-nez-ki-heidi-klum-smink-nelkul.html "Utálom a testemet!" - Így néz ki retusálatlanul az egykori modellhttp://www.life.hu/legytrendi/20121101-retusalatlan-foton-meztelenul-pozolt-az-egykori-modell-nicola-mclean.html