Erdei Zsolt kedvese nem szülhet több gyermeket

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu -
koraszülés esküvő műtét tiltás gyerekvállalás Erdei Zsolt
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Erdei Zsolt kislánya 6 hónapra jött világra. A koraszülés és a műtét miatt az orvosok nem javasolják kedvesének, hogy újabb terhességre vállalkozzon.

Ahogy a Life.hu is beszámolt róla, világbajnok bokszolónk és kedvese, Réka kislánya 6 hónapra született. Gréti császármetszéssel jött világra és csupán 920 grammot nyomott. Azóta utolérte kortársait, de az orvosok azt tanácsolják az édesanyának, ne vállalkozzon többé szülésre – írja a Story magazin.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

A műtét és a koraszülés nagyon megviselte Réka szervezetét, ezért tiltják az orvosok az újabb szülést – mondja Zsolt. Hozzátette: a szervezet regenerálódásához sok idő kell és pillanatnyilag megállapíthatatlan, hogy egy újabb szülés szempontjából sikerül-e egyáltalán.

Zsolt és Réka hivatalosan nem kötötték össze az életüket, de világbajnok bokszolónk arról is beszélt a magazinban, hogy hamarosan mégiscsak sor kerülhet az esküvőre.

„Korábban már voltam nős, nem vagyok házasságpárti, de ha valaki, akkor Réka megérdemelne egy meseszép esküvőt..." - vallotta be.

"Rékával 2012 novemberében találkoztam először. Nagyon tartózkodó volt, és ezt meg is értettem. Két hónapom ráment az udvarlásra - ezt természetesen idézőjelben mondom! Életem egyik legszebb időszaka volt. Aztán együtt szilvesztereztünk, és pecsét került a kapcsolatunkra. Attól kezdve minden ment magától. Egyszer csak ott volt nálam, szinte magától értetődő volt, hogy együtt élünk."
Erdei Zsolt őszintén vallott sztárszerzőnknek, Szily Nórának érzéseiről. A teljes interjúért kattints IDE!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.