Erdei Zsolt kislánya 6 hónapra jött világra. A koraszülés és a műtét miatt az orvosok nem javasolják kedvesének, hogy újabb terhességre vállalkozzon.

Ahogy a Life.hu is beszámolt róla, világbajnok bokszolónk és kedvese, Réka kislánya 6 hónapra született. Gréti császármetszéssel jött világra és csupán 920 grammot nyomott. Azóta utolérte kortársait, de az orvosok azt tanácsolják az édesanyának, ne vállalkozzon többé szülésre – írja a Story magazin. 

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

A műtét és a koraszülés nagyon megviselte Réka szervezetét, ezért tiltják az orvosok az újabb szülést – mondja Zsolt. Hozzátette: a szervezet regenerálódásához sok idő kell és pillanatnyilag megállapíthatatlan, hogy egy újabb szülés szempontjából sikerül-e egyáltalán.

Zsolt és Réka hivatalosan nem kötötték össze az életüket, de világbajnok bokszolónk arról is beszélt a magazinban, hogy hamarosan mégiscsak sor kerülhet az esküvőre.

„Korábban már voltam nős, nem vagyok házasságpárti, de ha valaki, akkor Réka megérdemelne egy meseszép esküvőt..." - vallotta be.

"Rékával 2012 novemberében találkoztam először. Nagyon tartózkodó volt, és ezt meg is értettem. Két hónapom ráment az udvarlásra - ezt természetesen idézőjelben mondom! Életem egyik legszebb időszaka volt. Aztán együtt szilvesztereztünk, és pecsét került a kapcsolatunkra. Attól kezdve minden ment magától. Egyszer csak ott volt nálam, szinte magától értetődő volt, hogy együtt élünk."
 
Erdei Zsolt őszintén vallott sztárszerzőnknek, Szily Nórának érzéseiről. A teljes interjúért kattints IDE