Szomorú levelet írt nekünk Judit, aki tavaly vesztette el a párját. Azóta kiüresedett az élete, amit szeretne ismét megtölteni szép élményekkel, izgalommal és legfőként: boldogsággal.

Judit néhány éve ment nyugdíjba, most 62 éves. Nehezen viseli párja elvesztését, szomorúan telnek a mindennapjai. Gyermekei már nem élnek vele, hirtelen úgy érezte, üressé váltak a mindennapjai. Ezért is próbál mindent megtenni, hogy a boldogság ismét az élete része legyen. Ennek egyik lépéseként jelentkezett hozzánk, mert ilyen profi fotózáson még sosem járt, ezért azt gondolta, kipróbálja. "Gondoltam, ha eljövök hozzátok, egyből jobb lesz a közérzetem. Próbálok pozitívabban hozzáállni a dolgokhoz, a külsőmhöz, az élethez. Kíváncsi vagyok magamra kisminkelve, csinos ruhában. Ha az átalakításnak vége, elmegyek táncolni is egy tánciskolába. Mindig is szerettem volna kipróbálni a latin táncokat, azt hiszem, itt az idő."

Fotó: Molnár Gábor

 Az egész csapatot megindította Judit története, és az, ahogy a dolgokat látja. Szomorú, de mégsem hagyja, hogy ez hatással legyen élete minden további napjára, hanem tesz a boldogságért, mi pedig ezt rendkívül bátor és követendő példának tartjuk. A leghálásabb feladat olyasvalakinek megmutatni az utat öltözködés-smink-frizura terén, aki akar változni!

/1502/Judit201521717147

Dóri így válogatta össze Juditnak a szettet: "Egy igazán temperamentumos nőt ismerhettünk meg Judit személyében, akit csodálatos lábakkal áldott meg a sors. Ezt semmiképp sem szerettem volna elrejteni a nadrágba, így egyértelmű döntés volt a szoknya. Jó választásnak bizonyult, mert egy teljesen új, fiatalosabb és nőiesebb Judit jött ki az öltözőből közénk, s egy boldogabb, elégedettebb Judit ment haza tőlünk."

/1502/Judit2015217171545

 Szoknya és blúz: C&A, kardigán: H&M, cipő: Primadonna Collection

Ezután Oscar készítette el Judit csodás sminkjét: "Arctisztítás után a csodakrémmel energetizáltam Judit bőrét. Majd egy folyékony alapozóval egységesítettem a bőre színét. Ezután megformáztam, árnyékoltam az arcát. Finoman lepúdereztem, majd barackos árnyalatú arcpirosítóval élénkítettem az arccsontját. A szemére matt földszíneket tettem, majd kontrasztosítottam a szempillatöveket sötétbarnával. Szempilláit ívelő szempillaspirállal öltöztettem fel. Ajkának természetességéhez egy mályvás árnyalatú ajakrúzst választottam."

Niki és Tibi gondoskodott Judit frizurájáról: "A haja frissen volt festve és vágva, mire hozzánk érkezett, így drasztikusan nem változtattunk rajta. Egy színezőhabbal kicsit halványítottuk a melírcsíkjait, és minimálisan a formáját is átalakítottuk, majd beszárítottuk. Így sokkal nőiesebb, textúrájában dúsabb hatást értünk el."

/1502/Judit20152171773

 Amikor elkészültünk, látni lehetett Judit arcán az örömöt, amint a tükörbe nézett. Nagyon elégedett volt, ez pedig mindennél fontosabb! Kissé talán bizonytalanul, de jó hangulatban lépett Gábor kamerája elé, ahol hamar profi modellé változott. A képek önmagukért beszélnek: egy erős, bátor nőt láttunk magunk előtt, aki megérdemli a boldogságot. Kívánjuk számára ezt, minden egyes napon!