A rapper állítólag a kilencvenes években szűrte össze a levet egy tinédzserkorú lánnyal Philadelphiában, ebből a futó kalandból született meg a most 21 éves fia, Rymir Satterhwaite. Jay-Z egyelőre hallgat, az eltitkolt fiú azonban már a bíróság ajtaján kopogtat.

Lehet, hogy Blue Ivynek van egy 21 éves bátyja? Lehetséges, amennyiben a bíróság Rymir Satterhwaite-nek ad igazat. Bár maga az ügy már öt éve húzódik, a sajtó csak nemrég kapta fel a fejét a hírre, miszerint Jay-Z-nek egy kilencvenes évekbeli románcából fia született.

Forrás: AFP/Michael Buckner

Beyoncé férjének, Blue Ivy édesapjának egy philadelphiai tinédzserkorú lánnyal, Wanda Satterhwaite-tal volt futó viszonya, ebből a szerelemből született meg a szintén rapper babérokat dédelgető Rymir. Jay-Z már a fiú születése előtt felszívódott, az ügy körüli csend pedig 2010-ben tört meg, amikor Wanda pert indított a világsztár ellen.

Akkor két embert nevezett meg fia lehetséges biológiai apjaként: az egyik férfi apasági tesztje negatív lett, a másik azonban maga Jay-Z volt, aki nem volt hajlandó alávetni magát a vizsgálatnak és tagadta, hogy bármi köze lenne a nőhöz és a fiához. A bíróság ekkor neki adott igazat, ezzel pedig az ügyet lezártnak is tekintették. Egészen mostanáig.

Eltitkolt sztárcsemeték
Itthon sem ritka jelenség egy-egy híresség eltitkolt gyermeke. Bajor Imre temetése után nemrég ismét nyilvánosság elé lépett a színész állítólagos gyermeke, Richárd. Ám nem ő az egyedüli - a Life.hu cikkét ide kattintva olvashatod.

Rymir, aki állítása szerint híres édesapjától örökölte zenei tehetségét, úgy véli, Jay-Z az évekkel ezelőtti tárgyalások alatt nem mondott igazat, ezért újra bíróság elé vinné az ügyet. „Nem számítottunk rá, hogy kiszivárogtatják a sajtónak a dolgot" – mondta Rymir nagynénje, Lillie Coley, aki a család nevében elmondta, egyelőre nem beszélhetnek az ügyről, de tervezik, hogy hamarosan nyilvánosság elé állnak.