A királyi családban nagy öröm volt Katalin és Vilmos herceg első gyermekének világra jövetele. A kis György herceg már szépen cseperedik, és lassan megszületik a kistestvére is. 

De vajon kisfiút vagy kislányt hord ezúttal Katalin a szíve alatt? Ezt áprilisig valószínűleg nem fogjuk megtudni, ahogyan korábban, az első terhességénél sem tudhattuk előre, hogy milyen nemű kisbaba várható. 

Forrás: AFP/Seth Wenig

A Life.hu olvasói korábban úgy szavaztak, annak örülnének, ha a hercegi párnak kislánya születne, így meg is mutattuk, ez esetben milyen kislánnyá cseperedne a második szülött. A The Sun On Sunday brit bulvárlap értesülései szerint, ha Vilmosnak és Katalinnak lánya születik, akkor a királynőről, Erzsébetről és a herceg néhai édesanyjáról, Dianáról neveznék el a csöppséget.

Kislányra enged következtetni az a babaváró buli is, ahol szinte mindent rózsaszínbe öltöztetett Katalin húga, Pippa Middleton. Katalin azonban babakékbe bújtatta nemrég nagyra nőtt pocakját, így egyes feltételezések szerint mégiscsak kisöccse születik majd a most másfél éves Györgynek. 

Nézzünk egy gyors szavazást: a Life.hu olvasó vajon mint gondolnak minderről?