Pár óra és Oscar-gála, így nem csoda, ha a héten a világsztárok rápihentek az év legnagyobb filmes eseményére. Szerencsére itt volt nekünk a New York-i divathét, ahol azért elcsíptünk néhány filmcsillagot is, és a legcsinosabb európai kékvérűek is igyekeztek kitenni magukért, már ami az öltözködést illeti. Következzen a Life.hu heti stílusmustrája. 

Mindjárt tavasz, jöhet a sárga!

Blake Lively szupercsinosan tért vissza a szülés után, de ezen egy cseppet sem lepődtünk meg. Allyson Williams pedig angyalian bájos volt sárga virágos ruhájában - már alig várjuk, hogy mi is ezzel a színnel dobhassuk fel a tavaszi gardróbunkat!

Mikor lett bombanő Kate Hudson?

Erre a kérdésre kerestük a választ, miközben a New York-i divathéten viselt szettjeit nézegettük. Képtelenek vagyunk eldönteni, miben csinosabb - ennek a nőnek minden jól áll???

Dakota, az örök szürke

A szürke 50 árnyalatának színésznője tényleg csak szürkében tudja elképzelni az életet? Mostanában úgy tűnik, igen, kíváncsian várjuk, hogy az Oscar-gálára bevállal-e egy vadabb színt. 

Óvatosan a fodrokkal!

Mert különben úgy járhatsz, mint Ahna O'Reilly, aki nem épp a legelőnyösebb ruhában mutatta meg a fodrok iránti rajongását. Ellenben Naomi Watts érti a csíziót - az Antonio Berardi darab jó választás volt, a nyakláncot azonban otthon hagytuk volna. 

A kabátom én vagyok

Nem csak estélyire és koktélruhára van szüksége egy filmcsillagnak - nem árt, ha van pár isteni kabátja is. Rihanna pontosan tudja, mi kell a dívás megjelenéshez, Mary J. Blige sincs ezzel másként. Ti melyik darabot viselnétek?

Katalin cuki, Maxima trendi

A múlt heti álomszép fehér kabátja után Katalin egy kis kék ruhára voksolt, ebben mutatta meg gömbölyödő pocakját. A stílusos Maxima - aki grimaszolásban is verhetetlen - pedig a narancsra voksolt, és jól is tette: kevés nőnek áll ilyen jól ez a szín.

Majd legközelebb

Persze a héten is voltak, akiknek nem ártott volna jobban átgondolni a ruhaválasztást. Michelle Monaghan Dolce & Gabbana ruhája nem lett a kedvencünk, és January Jones sem választott túl jól. A szőke színésznő korábban már viselt pirosat, ami mennyeien állt neki, ám ez a kezeslábas előnytelen a nem túl hosszú combú színésznőnek.