Micsoda jó nő! Tolvai Reni bombázó lett

Forrás: Facebook/ Tolvai Renáta -
Megasztár bombanő fogyókúra Tolvai Reni
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sokat küzdött korábban a pluszkilóival, de egy ideje igazán topformában van az egykori Megasztár-győztes, Tolvai Reni.

Sokat küzdött Tolvai Reni, de mára igazi bombázó vált belőle. Az énekesnő egyébként még az ősszel, legújabb albuma kedvéért fogott szigorú edzésbe és diétába fogott. Saját elmondása szerint gyerekkorától kezdve súlyproblémákkal küzdött: hol felszaladtak rá a kilók, hol sikerült leadnia azokat. Nos, most nincs oka panaszra, és ezt a közösségi oldalain meg is mutatja. Bravó!

Forrás: Facebook/ Tolvai Renáta
Nem tudunk betelni Horváth Évával http://www.life.hu/ez-zsir/20150221-horvath-eva-szexi-fotot-posztolt-a-nyaralasarol.html Tudjuk, hogy most volt, de képtelenek vagyunk kihagyni, hogy meg ne mutassuk nektek a műsorvezető legújabb fotóit. Gyönyörű helyen, gyönyörű nő. Ez Zsír! Origo Chili, te csodás! Csípős ételekkel fogyott 60 kilót túlsúlyos férfi http://www.life.hu/ez-zsir/20150215-csipos-etelekkel-fogyott-60-kilot-a-ferfi.html Súlyos egészségügyi panaszai miatt döntött úgy Phil Zipser, hogy felveszi a harcot a plusz kilókkal. Bár extrém módját választotta ennek, neki, úgy tűnik, bevált. Ez Zsír! -- Kemény diétába fogott Vajna Timi http://www.life.hu/ez-zsir/20150106-vajna-timea-belekezdett-az-ujevi-dietajaba.html Ahogy most nagyon sokan, úgy Vajna Tímea is diétába kezdett. A Facebookon meg is osztotta a módszerét. Ez Zsír! Origo Kockahasat villantott Lilu http://www.life.hu/ez-zsir/20141017-lilu-a-celeb-vagyok-beszeljuk-meg-musorvezetoje-megmutatta-tokeletes-kockahasat.html Az RTL Klub műsorvezetőjének gyönyörű alakját már többször megcsodálhattuk, ám most úgy tűnik, a sok edzésnek köszönhetően a hasa minden eddiginél izmosabb lett. Ez Zsír! Origo Speciális diétával fogy Király Linda http://www.life.hu/ez-zsir/20141003-kiraly-linda-specialis-dietaval-es-homeopatiaval-fogy-pajzsmirigy-alulmukodese-van.html Az évek óta pajzsmirigy-alulműködéssel küzdő Király Lindánál most úgy tűnik, megtört a jég. A Dal és Az ének iskolája adásai óta jó néhány kilóval lett könnyebb. Ez Zsír! -- 180 banánt eszik hetente a világ legkövérebb gyereke http://www.life.hu/ez-zsir/20140805-a-kilenceves-suman-khatun-a-vilag-legkoverebb-gyermeke-180-banant-8-kilo-krumplit-es-14-kilo-rizst.html A kilencéves Suman Khatun körülbelül ötször olyan nehéz, mint a korosztálya-béli gyerekek. Nem is csoda, a kislány étvágya hatalmas: 180 banánt, 8 kiló krumplit és 14 kiló rizst eszik hetente, ennek ellenére szinte folyton éhes. Ez Zsír! --

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.