Így varázsolt pompás otthont a panellakásából Lola

Forrás: Facebook/Aktív -
átalakítás berendezés otthon panellakás kreatív panel Lola
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekesnő lakásába belépve simán elfelejti a vendég, hogy egy zord panelházban jár. Lola és párja, Bence kreatívan rendezték be a vasbetonkérót.

A fiatal énekesnő, Lola imádja a panellakását, amit kedvesével, Bencével modern és kényelmes otthonná alakítottak. Akár ötleteket is lophatsz az énekesnőtől, hogyan rendezd be egyedi megoldásokkal a panellakásod.

„Nagyon sokat változtattunk a lakáson, mióta megvettem. Átfestettük, kicseréltük a sötét bútorokat. A párom ügyes a lakberendezésben, és egy év alatt szépen lassan átalakult minden. A szebb bók, amit kaptam (vagyis a lakásom), hogy egy igazi kis ékszerdoboz lett" – magyarázta Lola.

Áldozatok, akik bátran küzdöttek támadójuk ellenhttp://www.life.hu/csalad/20150219-aldozatok-akik-batran-kuzdottek-tamadojuk-ellen.htmlVajon az áldozatoknak vissza kell támadniuk? Következő listánkban olyanok szerepelnek, akik képesek voltak harcolni saját magukért. CsaládThinkstockÍgy lesz igazán pihentető az éjszakahttp://www.life.hu/csalad/20150209-ennyi-alvasra-van-szuksegunk-a-kulonbozo-eletszakaszokban-gyerekeknek-felnotteknek-idoseknek.htmlAz amerikai Nemzeti Alvás Alapítvány szakértői valamennyi korosztály számára megadták, hogy mennyi alvás tekinthető elfogadhatónak, illetve ideálisnak. Kiderült, hogy a gyerekeknek és a kamaszoknak több pihenés kell, mint eddig hittük.CsaládThinkstockÍgy dolgozzák fel a gyerekek édesanyjuk halálos betegségéthttp://www.life.hu/csalad/20150210-igy-dolgozzak-fel-a-gyerekek-edesanyjuk-halalos-betegseget.htmlMi, felnőttek, szeretnénk megvédeni gyermekünket a halál realitásától és az ezzel együtt járó gyász terhétől. Úgy gondoljuk, túlságosan fiatalok, ártatlanok, törékenyek mindehhez. Valójában azonban egy halálos betegség és a halál az élet kikerülhetetlen része és nem megvédeni, hanem segíteni kell őket abban, hogy értelmi szintjüknek megfelelően megértsék azt, és hogy megbirkózhassanak a veszteséggel. Család--A leghíresebb Oscar-győztes családokhttp://www.life.hu/csalad/20150212-a-leghiresebb-oscar-gyoztes-csaladok-a-tortenelembe.htmlÍme, négy, Oscar-díjjal is elismert híres családot mutatunk be, melyek közül kettő is három generációra visszamenőleg büszkélkedhet a becses díjjal. Család--Előkerült Jay-Z eltitkolt szerelemgyerekehttp://www.life.hu/csalad/20150220-elokerult-jay-z-rapper-eltitkolt-szerelemgyereke-rymir-satterthwaite.htmlA rapper állítólag a kilencvenes években szűrte össze a levet egy tinédzserkorú lánnyal Philadelphiában, ebből a futó kalandból született meg a most 21 éves fia, Rymir Satterhwaite. Jay-Z egyelőre hallgat, az eltitkolt fiú azonban már a bíróság ajtaján kopogtat.Család--Az ételből származó vegyületek elemzésével állapítja meg a szavatosságot az ételszimatolóhttp://www.life.hu/csalad/20150212-az-etelbol-szarmazo-vegyuletek-elemzesevel-allapitja-meg-a-szavatossagot-az-etelszimatolo.htmlHa kinyitjuk a hűtőt, nagy valószínűséggel találunk benne legalább egy olyan terméket, amelynek lejárt a szavatossága, de még tökéletesen ehetőnek tűnik. Megkockáztassuk, vagy kidobjuk? Az új konyhai eszköznek köszönhetően ez többé nem fog fejtörést okozni.Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.