Hajégetéssel a töredezett végek ellen - Katalin hercegnő így csinálja!

Forrás: AFP/Richard Pohle -
frizura Katalin hercegnő Alessandra Ambrosio égetés haj Victorias Secret töredezettség ápolás fodrász
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kissé bizarr, de állítólag nagyon hatásos: a velaterapia eljárás során csak a töredezett hajvégek tűnnek el, a hajhossz azonban megmarad.

Első hallásra el sem tudnánk képzelni hajmeresztőbb dolgot annál, hogy tüzet tartsunk a frizuránk alá. Pedig állítólag nem csupán a Middleton lányok esküsznek a hajégetés módszerére, a velaterapiára, hanem a gyönyörű Victoria's Secret-modell, Alessandra Ambrosio is.

Forrás: AFP/Richard Pohle

Nem ok nélkül: ezzel az ősi brazil módszerrel úgy szabadulhatnak meg a töredezett hajszálaktól, hogy a hajhosszuk is megmarad – ez pedig nem csupán a frizurájukat növesztő hölgyeknek jó hír. Nando Lopes, a hajégetést gyakorló londoni fodrász szerint a titok a szorosra csavart tincsekben rejlik.

A gyönyörű, hosszú haj titka

Tudtad, hogy a haj egy év alatt áltagosan 16 centit nő? A Life.hu korábban ITT mutatott 7 apró trükköt, amellyel gyorsíthatod a folyamatot.
Megunta a rövid hajat Szabó Zsófi? Ismét hosszú tincsekkel tündököl http://www.life.hu/trend/20150225-szabo-zsofinak-az-rtl-klub-musorvezetojenek-haja-ismet-hosszu-lett-fel-kilo-hajat-varrtak-a-fejere.html Egy fotózás kedvéért változtatta meg frizuráját Szabó Zsófi. Az RTL Klub műsorvezetője néhány kép erejéig ismét hosszú hajjal tündököl. Trend Origo Cuki frufrus kislány volt Debreczeni Zita http://www.life.hu/csalad/20140526-debreczeni-zita-modell-fotos-cuki-gyerekkori-kepet-posztolt-facebookjara.html A modell (és újabban fotós) egy bájos gyerekkori felvétellel örvendeztette meg rajongóit közösségi oldalán. Család Origo 3 sminktipp kék szemű sziréneknek http://www.life.hu/trend/20150223-larion-oscar-tippjei-3-sminktipp-kek-szemu-szireneknek.html Mitől lesz a kék szem még kifejezőbb, még kékebb, még különlegesebb? Larion Oscar sminkmester elárulta, mi az a 3 trükk, amit minden kék szemű nőnek tudnia kell sminkeléskor. Trend Thinkstock Hogyan legyek jó nő? Átívelő copfok - kívánságfrizura lépésről lépésre http://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20150118-hogyan-legyek-jo-no-megmutatjuk-egy-latvanyos-fonas-profi-elkesziteset-lepesrol-lepesre.html Egyszerű ujjgyakorlat az egész, kis gyakorlással te is el tudod majd készíteni ezt a mutatós frizurát. Hogyan legyek jó nő -- Bréking! Katalin hercegnő haja őszül http://www.life.hu/trend/20150219-katalin-hercegno-haja-oszul.html A várandós hercegnő a hírek szerint minden olyan szépségápolási rutinjával felhagyott, amely bármilyen módon károsíthatja a magzatot. A jelek szerint a hajfestést is száműzte egy időre. Trend -- Új év, új frizura? Megmutatjuk, milyen hajviseleteket imádnak a pasik http://www.life.hu/trend/20141230-ezek-a-frizurak-a-ferfiak-kedvencei-a-nokon.html Az év elején te is a megújulást fontolgatod? Segítünk a frizuraválasztásban. Bemutatjuk neked azokat a hajviseleteket, amelyekért a férfiak egytől egyik odavannak! Trend Thinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.