Szexi vagy ciki? Zimány Linda óriásira rúzsozta az ajkait

modell baki rúzs száj smink Zimány Linda kommentek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szinte rá sem lehet ismerni azon a fotón Lindára, amelyet nemrég osztott meg közösségi oldalán. A szája szinte eltorzult a rúzstól - vajon mit takargat a modell?

Ahogy a Life.hu is megírta, Zimány Linda előszeretettel készít magáról szelfiket és szexi fotókat. A legutóbbi azonban felveti a kérdést: vajon mi történt a modell egykoron tökéletes szájával, hogy agyon kellett rúzsoznia?

Forrás: Facebook/Zimány Linda

Az is lehet, hogy Linda ezúttal túlsminkelte a száját, de az sincs kizárva, hogy egy szépészeti beavatkozást próbált leplezni a sötét és erős rúzzsal. A kommentelők nem kímélték a modellt: „Ne legyél Spéter Erzsébet!" – írta valaki, egy régi ismerős pedig a következőképpen fogalmazott: "Linda! Amikor megismertelek gyönyörű kislány, természetes szépség voltál! Kár, hogy ezt tetted magaddal! Nagy kár, hogy a nők nagy része nem tudja felfogni, a férfiak a természetes - nem műmellű, nem kacsakloáka szájú - nőket kedveli! Ne menj tovább ezen az úton!"

Így kerüld el a sminkbakikat!

A Life.hu cikkéből megtudhatod, hogyan kerülheted el, hogy természetellenesen sminkeld ki magad. ITT pedig mutattunk egy szuper trükköt, hogy plasztika nélkül hogyan sminkelhetsz magadnak dúsabb ajkakat.

Hogy tetszik Linda szája?

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.