Szinte rá sem lehet ismerni azon a fotón Lindára, amelyet nemrég osztott meg közösségi oldalán. A szája szinte eltorzult a rúzstól - vajon mit takargat a modell?

Ahogy a Life.hu is megírta, Zimány Linda előszeretettel készít magáról szelfiket és szexi fotókat. A legutóbbi azonban felveti a kérdést: vajon mi történt a modell egykoron tökéletes szájával, hogy agyon kellett rúzsoznia?

Forrás: Facebook/Zimány Linda

Az is lehet, hogy Linda ezúttal túlsminkelte a száját, de az sincs kizárva, hogy egy szépészeti beavatkozást próbált leplezni a sötét és erős rúzzsal. A kommentelők nem kímélték a modellt: „Ne legyél Spéter Erzsébet!" – írta valaki, egy régi ismerős pedig a következőképpen fogalmazott: "Linda! Amikor megismertelek gyönyörű kislány, természetes szépség voltál! Kár, hogy ezt tetted magaddal! Nagy kár, hogy a nők nagy része nem tudja felfogni, a férfiak a természetes - nem műmellű, nem kacsakloáka szájú - nőket kedveli! Ne menj tovább ezen az úton!"

Így kerüld el a sminkbakikat!

A Life.hu cikkéből megtudhatod , hogyan kerülheted el, hogy természetellenesen sminkeld ki magad. ITT pedig mutattunk egy szuper trükköt, hogy plasztika nélkül hogyan sminkelhetsz magadnak dúsabb ajkakat.