Miranda Kerr darázsderekát akarjuk - Heti stílusmustra

Karlie Kloss divatmustra heti stílusmustra Miranda Kerr Ellie Goulding Olivia Wilde
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Oscar-gálán túl is van élet, már ami az elmúlt napokat illeti. A február a szebbnél szebb ruhakölteményekről szólt a hollywoodiak háza táján. Reméljük, tavasszal is szuper szettekkel kényeztetik a szemeinket kedvenc hírességeink. Íme, a Life.hu heti stílusmustrája.  

Exangyalok divatoznak

Az Oscar-gála után a Vanity Fair partiján gyönyörű estélyik alá rejtették hosszú lábaikat a szépséges modellek. Miranda Kerr - aki nemrég egy teljes hétvégét végigpucérkodott - trükkös oldalkivágású, fehér ruhájában igazi angyalka volt, Karlie Kloss fekete, kissé átlátszó ruhája pedig nem is lehetett volna dögösebb.

Dekoltázsháború

Az Elle Style Awardson ketten is megmutatták, milyen egy dögös dekoltázs. Rosie Huntington-Whiteley igazán merészen egy falatnyi, bőrbetétes ruhában, melltartó nélkül kápráztatta el a férfiakat. Jourdan Dunn az arany-fehér kombinációra szavazott, szupermély dekoltázzsal. A ruha színe tökéletes választás volt a barna bőréhez.

Pasztelltündérek

Egyszerűen imádjuk Ellie Gouldingot mindenféle pasztellszínben. Ebben a nude Alberta Ferretti szettben cuki és szexi is egyszerre az énekesnő. Olivia Wilde a H&M Conscious kollekció darabjaiban volt lazán csinos. Az ő szettjét simán felvennénk bárhová.

Ha a nadrág mégsem nyerő

Christina Milian nadrágkosztümjét nehéz rendesen megnézni, hiszen azonnal kipakolt mellei vonzzák a szemünket. Nem volt túl jó ötlet szimplán a cicikre felvenni a blézert. Pluszpont, hogy legalább nem uncsi színt választott. Mariana Paola ruhája ugyan nem olyan kirívó, mint Christináé, de valahogy mégis közönséges hatást kelt.

Telitalálatok

Egyik színésznő ruhája sem azért került heti kedvenceink közé, mert annyira különleges, hanem mert remekül választottak hozzájuk illő darabot. A szőke January Jones fehér bőrén és vékony alakján gyönyörű a fényes kék ruha, Uzo Aduba pedig csak úgy sugárzik az élénk színű, fényes koktélruhában.

/1502/Ruham201522394550

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.