Miranda Kerr stílusosan pucérkodta végig a hétvégét

Forrás: Instagram/Miranda Kerr -
modell pucér Victorias Secret Valentin-nap hétvége Miranda Kerr félmeztelen magazin bikini tengerpart Instagram
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A jelek szerint eseménydúsan telt a szexi modell hétvégéje, aki hol bikiniben, hol anélkül mutatta meg rajongóinak csodaszép alakját.

Jessica Simpson pikáns Valentin-napozása után Miranda Kerr is megmutatta, hogyan kell stílusosan tölteni a hétvégét a szerelem jegyében – kiváltképp, ha épp szingli az ember lánya. A Victoria's Secret gyönyörű angyala egy félmeztelen képpel indított képmegosztó oldalán, amelyek a híres-hírhedt LOVE magazin részére készültek fekete-fehérben:

Forrás: Instagram/Miranda Kerr

Orlando Bloom exfelesége nem sokkal később már egy napsütéses tengerpartról tudósított, ahol félpucéran sütkérezett barátnőivel:

Forrás: Instagram/Miranda Kerr

Csipkében jógázott:

Forrás: Instagram/Miranda Kerr

És mélyen dekoltált strandruhában illegette magát a parton:

Forrás: Instagram/Miranda Kerr

Az egygyerekes anyuka, aki közel hat év együttlét után vált el A Gyűrűk Ura sztárjától, nemrég mindenkit meglepett, amikor biszexualitásáról beszélt őszintén. A modell vallomásáról ide kattintva olvashatsz bővebben.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.