Olivia Wilde párja 6 hónapos fiával büszkélkedett

Forrás: AFP/Justin Tallis -
kép fotó kisfiú Jason Sudeikis kisgyerek showműsor Ellen DeGeneres Instagram Olivia Wilde
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Olivia Wilde vőlegénye, Jason Sudeikis Ellen DeGeneres műsorának vendégeként mutatott pár édes fotót fiáról, Otisról.

Áprilisban született meg Olivia Wilde és Jason Sudeikis közös kisbabája, Otis, akit egészen eddig óvtak szülei a nyilvánosság elől. Leszámítva Olivia szoptatós fotóját és néhány Instagramon közzétett részletet, a jegyespár nem osztott meg képet a csöppségről. Egészen idáig. A büszke apuka a minap Ellen DeGeneres show-műsorának vendége volt, ahová cukibbnál cukibb felvételekkel készült. A képekért kattints ide.

Forrás: AFP/Justin Tallis
Jeges víz helyett anyatejjel öntötte nyakon magát Olivia Wildehttp://www.life.hu/news/20140826-olivia-wilde-jeges-viz-helyett-anyatejjel-ontotte-nyakon-magat-az-icebucketchallenge-kihivasan.htmlA saját tejével teljesítette a mostanában oly' nagy népszerűségnek örvendő IceBucketChallenge-et a Doktor House színésznője.NewsDupla szelfi! Íme, Olivia Newton-John és viaszszobra a Grease-bőlhttp://www.life.hu/news/20140811-olivia-newton-john-a-grease-cimu-filmben-jatszott-karakterevel-sandyvel-pozolt-a-madame-tussauds.htmlA fiatalos Olivia Newton-John büszkén pózol a Grease-beli karakteréről, Sandy-ről készült szobrával a Madame Tussauds múzeumban, Hollywoodban.News--Olivia Wilde 1 héttel a szülés után is bombanőhttp://www.life.hu/csalad/20140502-olivia-wilde-szineszno-1-hettel-a-szules-utan-is-bombano.htmlEgy hete született meg Olivia Wilde kisfia, de a színésznő máris csúcsformában van. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.