Íme, a bizonyíték, hogy Jennifer Lopez a való életben is dögös

retusálás kampány fotózás kép nyers fotó Photoshop LOreal Jennifer Lopez
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 45 éves énekesnő négy évvel ezelőtt szerepelt az ismert kozmetikai márka egyik kampányában. Az akkor készült fotók nyers változatai most kerültek elő.

Jennifer Lopez annak idején a L'Oréal egyik kampánya kedvéért állt modellt 2011-ben, amelynek nyers fotóit nemrég az énekesnő egyik rajongói oldala, a jlodaily.com osztotta meg. Hiába gondolnánk, semmilyen szörnyű titok nem derül ki az egyébként is gyönyörű Jenniferről: a 45 éves sztár a retusálatlan képeken is legalább olyan jól mutat, mint az eredetiken.

Forrás: jlodaily.com

Nem Jennifer az egyedüli, akinek kiszivárogtatott nyers fotóitól volt hangos az internet: nem olyan régen Cindy Crawford képeit csodálhattuk meg retusálás nélkül, Beyoncéról pedig körülbelül 200 darab photoshop-mentes fotó jelent meg nemrég.

Forrás: jlodaily.com

Ilyenek az igazi nők meztelenül

Kerek fenekek, dús keblek, szexi formák - lehetetlen azt mondani, hogy egy plus size modell ne lenne csábító. A Life.hu cikkét ide kattintva olvashatod.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.