Csemer Bogi: "A férjem a színfalak mögött izgult értem"

Fotó: Zsigmond László/Life.hu -
Csemer Boglárka Eurovíziós Dalfesztivál magánélet férj A Dal Csemer Boglárka Boggie
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Dal 2015 győztese nagyon szűkszavúan nyilatkozik magánéletéről, most azonban elárulta, kik a legfontosabb emberek az életében.

Ahogy a Life.hu is megírta , Csemer Boglárka Boggie nyerte az Eurovíziós Dalverseny magyar válogatóját, így ő utazhat Bécsbe, hogy képviselje hazánkat az országok közötti dalos viadalban. Az énekesnő akkor elárulta kivel tölti a döntő utána napot, most pedig a hot! magazinban magánéletéről is vallott.

Fotó: Zsigmond László/Life.hu

„A férjem a színfalak mögött végig izgult értem, és ez nekem bőven elég. Mindig tudom, hogy tökéletese hátországot biztosít számomra, aminél jobbat nem is kaphatnék. A keresztszüleimmel is rendkívül szorosa kapcsolatom, így természetesen ők is eljöttek megnézni a döntőt" - mondta Bogi.

Főzőiskola Srí Lankán – készítsd el te is a legfinomabb fogásokat, otthon! http://www.life.hu/csalad/20150302-fozoiskola-sri-lankan-keszitsd-el-te-is-a-legfinomabb-fogasokat-otthon.html Azok közé az utazók közé tartozom, akik nemcsak a remek tengerparti pihenés és a kulturális látnivalók metszéspontja alapján határozzák meg a következő úti céljukat, hanem bizony a gasztronómiára is figyelnek. Család -- Így állhat talpra egy mozgássérült gyermek http://www.life.hu/csalad/20150304-igy-allhat-talpra-egy-elmes-szerkezettel-a-mozgasserult-gyermek-sot-meg-jarhat-is-szulei.html Remek találmányra bukkantunk, amit egy kreatív édesanya talált ki, amikor elhatározta, hogy mozgássérült csemetéjét talpra állítja. Család -- Nagy titokban apa lett Rihanna verekedős exe http://www.life.hu/csalad/20150304-nagy-titokban-apa-lett-rihanna-verekedos-exe-chris-brown.html ,,Apa lettem!" - jelentette be a minap Chris Brown. Lássuk a részleteket! Család -- Botrány! Kim Kardashian gyereke csak kiegészítő? - Sharone Osbourne teljesen kiakadt http://www.life.hu/csalad/20150304-sharon-osbourne-kiakadt-kim-kardashianra-hogy-igazi-szorbe-oltoztette-north-westet.html Sharon Osbourne teljesen kiakadt, mikor meglátta, Kim Kardashian 18 hónapos kislányát igazi szőrmébe öltöztette. Család -- Híres emberek, akikből kettő van a világon http://www.life.hu/csalad/20150226-hiressegek-akiknek-ikertestvere-van.html Vajon meglepődnél, ha kiderülne, hogy egyik kedvenc színészednek van egy ikertestvére? Sok híresség büszkélkedhet ezzel, még ha nem is tudtunk róla eddig. Család -- Végre! Először láthatjuk Blake Livelyt és Ryan Reynoldsot kisbabájukkal! http://www.life.hu/csalad/20150302-blake-lively-t-es-ryan-reynolds-ot-kisbabajukkal-fotoztak-le.html Először fotózták le a sztárpárt kisbabájukkal, ám a picit gondosan takarta az édesanyja. Nem baj, azért így is nagyon édesek együtt! Család

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.