Mi a fene történt Lindsay Lohan hotelszobájában? És a fenekével?

Forrás: Instagram/Lindsay Lohan -
átverés Lindsay Lohan hotel retusálás háttér Photoshop popsi baki Párizs fenék internet Bajos csajok botrány hiba
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kerekebbre retusált fenekével próbálta átverni az egész internetet a botrányairól híres színésznő – ám a szemfüles rajongók azonnal észrevették a bakit. Mutatjuk.

Alig hallani mostanában Lindsay Lohanről, pedig a vad bulijairól és merész villantásairól elhíresült színésznő nagyon is él és virul – és erről ő is igyekszik biztosítani rajongóit. A Bajos csajok sztárja ezúttal Instagram-oldalát robbantotta fel egy ártatlannak szánt fotóval.

Forrás: Instagram/Lindsay Lohan

A képen ugyanis minden jel, kiváltképp a popsija mögötti elhajlított tér arra utal, itt bizony egy hanyag Photoshoppolásnak lehetünk tanúi. Valószínűleg a fenekét szerette volna gömbölyűbbé tenni a párizsi Plaza Athénée hotelben állomásozó Lindsay, csakhogy próbálkozása balul sült el.

Nyugi, LiLo, nem te vagy az egyedüli: korábban Beyoncé robbantotta fel az internetet, amikor lába közét, majd a derekát is retusálta, pedig ő aztán tényleg az ellenkezőjét igyekszik hirdetni a női test szépségéről.

Ilyenek a Photoshop-nélküli, hús-vér nők

Mindössze a nők 5 %-a rendelkezik olyan testi adottságokkal, amelyekkel a hirdetésekben és a magazinokban találkozhatunk. Egy blogger és egy fotós összefogott, hogy a nagyközönség elé vigye a maradék 95 %-ot -kattints ide a képekért!
Íme, Cindy Crawford photoshop nélkül - nem félt megmutatni a valóságot: petyhüdten, narancsbőrösen is imádjukhttp://www.life.hu/trend/20150214-cindy-crawford-photoshop-nelkul-pozolt-a-marie-claire-ujsagnak.htmlA 48 éves modell fehérneműre vetkőzött és megmutatta a testét - ilyen a valóságban Cindy Crawford.Trend--Súlyos betegen került kórházba Lindsay Lohanhttp://www.life.hu/drlife/20150122-lindsay-lohan-korhazba-kerult-a-chikungunya-laz-miatt.htmlMagas lázzal és ízületi fájdalommal küzd a 28 éves színésznő, aki a hírek szerint Bora Borán töltött nyaralása alatt kapta el a Chikungunya-lázat.Dr. Life--Londonba költözik Lindsay Lohanhttp://www.life.hu/news/20140602-londonba-koltozik-a-botranyos-eletu-lindsay-lohan-amerikai-szineszno-enekesno.htmlA botrányairól elhíresült 27 éves amerikai színésznő, énekesnő már a házakat nézegeti a brit fővárosban, és azt reméli, a környezetváltozás az életét is jó irányba tereli - írja a Blikk.News--Britney Spears photoshopolt testével reklámozzák a lapos has titkáthttp://www.life.hu/ez-zsir/20141216-britney-spears-hasat-photoshopoltak-a-womens-health-cimlapjan.htmlSanszos, hogy az énekesnő is a Photoshop-áldozata lett – de mi természetesen elhisszük neki, hogy rendszeres edzéssel és egészséges étrenddel tartja karban alakját.Ez Zsír!OrigoLindsay Lohan rendőrökkel kergettette el kérőjéthttp://www.life.hu/news/20140727-lindsay-lohant-honapok-ota-zaklatta-egy-ferfi-felelsegul-akarja-venni.htmlA botrányos eseteiről híres celebet hónapok óta zaklatja egy rajongója - feleségül akarja venni. Minden áron!NewsOrigoAmikor Lindsay Lohan még bűbájos volt - elfeledett modellfotókon a legnagyobb sztárokhttp://www.life.hu/trend/20140314-brad-pitt-angelina-jolie-lindsay-lohan-es-ashton-kutcher-is-modellkedett-ime-a-fotok.htmlVolt idő, amikor az agyonbotoxolt arcú botrányhősnő, Lindsay Lohan még nem a pasijait listázta, hanem hamvas bőrét mutogatta. Igaz, akkor még csak 12 éves volt. Ő is, mint sok más világsztár, modellként kezdte a pályafutását. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.