Tanulj tőlük sminkelni! 3 világsztár, akinek a sminkelési stílusa etalon

smink sminktrükk Larion Oscar
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sminktrendek jönnek és mennek, a világsztárok természetesen mindig elsőként követik az új irányzatokat, ám kevesen hagynak nyomot időtlen sminkjükkel. Íme 3 világsztár, akinek a sminkelési stílusa abszolút etalon – Larion Oscar sminkmester szerint.

Madonna: aktuális és előremutató, igazi kaméleon

Az énekesnő kétség kívül stílusikon. Számtalanszor megcsodálhattuk átváltozásait, Marilyn Monroe, Marlene Dietrich, Greta Garbo, Joan Crawford, Grace Kelly vagy éppen Brigitte Bardot sminkjét tette magáévá. Bebizonyítva, hogy egy nőnek számtalan arca lehet. Mi lehet Madonna sokoldalúságának titka? Az arányérzék és a bátorság, hogy mer kísérletezni. Sminkje mindig makulátlan, akárcsak az imént felsorolt halhatatlan szépségeké.

Forrás: AFP

Lesd el Madonna trükkjét!

A legfontosabb a bőr előkészítése, karbantartása. A bőrtökéletesítéshez primert használj, hogy alapozód tökéletes és láthatatlan legyen. Fixáld púderrel. Madonna szemfestései kifinomultak és szinte a természetesség illúzióját keltik. Általában törtfehér szemhéjpúder van a mozgó szemhéján, majd a mélyítővonalát két árnyalattal sötétebb színnel hangsúlyozza, így ártatlannak és optikailag nagyobbnak tűnik a szem. Szempillatövében mindig ott van, igaz, csak nagyon diszkréten a fekete tusvonal. Pilláit természetes hatású szempillaspirállal hangsúlyozza, így mindig friss a tekintete. Szemöldöke mindig szépen szedett és az aktuális stílusához van igazítva a színe is. Az utóbbi időben előszeretettel használ természetes hatású ajakrúzst - ez mindenkinek jól áll, és igazán üdévé varázsolja az ajkat. De korábban a tőle elhíresült, tűzpiros ajakrúzs nélkül meg sem jelent a nyilvánosság előtt. Ha az alkalom úgy kívánja, biztos lehetsz benne, hogy újra használni fogja. Ő egy olyan jelenség, aki még sok meglepetést tartogat számunkra!

Jennifer Lopez: a füstös szemek mestere

JLo volt az, aki forradalmasította az érzéki titokzatosságot, a füstös szemet nude ajakkal párosítva. Kiszámítható, mert általában ezt a kombinációt használja megjelenéseinél, de sohasem unalmas. Mindig felfedezhető némi újítás hol a textúrában, hol a káprázatos vonásaiban. Finoman változtató alkat, fantasztikusan használja nőiességét.

Forrás: AFP

Lesd el Jennifer trükkjét!

Mi lehet a titka? Bőrének ragyogásához arcolajakat, frissítő permeteket használ. Az alapozás után tökéletesen van árnyékolva, megformázva az arca, a kulcs az alapos összedolgozás. A bőrszín után 2-3 árnyalattal sötétebb színnel árnyékold az arccsont alatt, a halántéknál és fent a hajtőnél, majd masszírozd össze a tónusokat kontúrmentesen. Highlighterrel világosítsd ki a szem alatti területet, a szemöldökcsontot és az arccsontot, az orrnyerget és a kupidó ívet. Ez maximum 1-2 árnyalattal legyen világosabb, mint a bőrszín. Kontúrmentesen dolgozd el, majd finoman púderezd le. És jöhet is a szem!

Kontúrozd körbe alul-felül a szemedet fekete szemceruzával vagy tartós szemhéjkrémmel. Majd satírozd el, ezután jöhet a hideg barna, enyhén fényes szemhéjpúder, amit csak a mozgó szemhéjra tegyél. Majd finoman satírozd el szép átmenettel, így kapod meg a titokzatos füstös hatást. A még drámaibb végeredményért feketével emeld ki a vízvonaladat is. Általában dúsító szempillaspirállal festi pilláit, hogy még kifejezőbb legyen a tekintete. Szemöldöke tökéletes összhangban van a hajszínével. Arccsontja lágy fényét bézs vagy aranyfényű krémes textúrával érheted el. Ajkának frissességét természetes, testszínű árnyalatú ajakrúzzsal festi, amit néha áttetsző szájfénnyel bolondít meg. A titokzatos érzékiség, akinek megjelenése feltüzeli a kedélyeket.

Angelina Jolie: fenséges és természetes

A színésznő magával ragadó személyiség, hol színes, hol füstös szemsminkben vagy letisztult tusvonallal jelenik meg, de egy biztos, mindig gyönyörű. Köszönhető adottságainak és stílusos egyéniségének. Mi Angelina titka? Harmóniában él önmagával. Nagy gondot fordít bőre ápolására, ő is odafigyel a táplálkozásra valamint a bőséges folyadékpótlásra.

Forrás: AFP

Lesd el Angie trükkjét!

Sminkjének tökéletessége a láthatatlan primer, mely egységesíti a bőr szerkezetét, ezután lényegesen kevesebb alapozóra van szükség. El szokta hagyni a pirosítót, megteheti, hisz arccsontja karakteres. Szemöldökének íve és színe mindig élénk és ezáltal kifejező. Mozgó szemhéjára világos, púderszerű szemhéjpúdert tesz, tiszta és ártatlan hatást kelt. Majd kifelé vastagodó tusvonallal emeli ki a szemét, amit finoman elsatíroz. Alul a szem külső szélétől a szemközépig szép átmenettel vékonyan hangsúlyozza barna szemhéjpúderrel a szempillatövét, így fokozva szemének titokzatosságát. Szempilláit fekete dúsító szempillaspirállal bolondítja meg. Dús ajka hol természetes árnyalatú, de ha az esemény megkívánja, érzéki vörös ajakrúzzsal fokozza a hatást. Vagy így vagy úgy, imádnivalóan érzéki és fenséges ez a nő!

Álomszép smink 40 felett is - Larion Oscar elárulja, mire figyelj odahttp://www.life.hu/trend/20150309-igy-sminkelj-40-felett-larion-oscar-tippjei.htmlHuszonévesen még gyönyörű lehet a smink nélküli arc, ám 40 felett nem árt megtanulni néhány trükköt, amivel szebbé teheted a bőröd. Larion Oscar sminkmester tippjei következnek. Trend--3 sminktipp zöld szemű macskanőknekhttp://www.life.hu/trend/20150203-3-sminktipp-zold-szemu-macskanoknek-larion-oscar-sminkmester-trukkjei.htmlA zöld szemet vétek nem kiemelni egy gyönyörű sminkkel. Próbálj ki új színeket, árnyalatokat, kombinációkat - Larion Oscar sminkmester elárulja, mire érdemes odafigyelni.TrendOrigo3 sminkeszköz, ami minden neszesszerbe kell 2015 tavaszánhttp://www.life.hu/trend/20150302-3-sminkeszkoz-ami-minden-neszeszerbe-kell-2015-tavaszan.htmlHa egész nap rohansz, és nincs kedved egy sminkcuccokkal teli neszesszert cipelni, akkor szűkítsd le a kört: íme 3 pipere, ami minden női táskába kell idén tavasszal.TrendOrigoSminkelj úgy, mint Rihanna!http://www.life.hu/trend/20150205-sminkek-rihanna-szepsegtrukkjei-igy-hasznalja-o-a-sminket.htmlSemmi kétség, Rihanna igazi kaméleon. A sminkek terén is imád minden újdonságot kipróbálni, és nem fél a merész színárnyalatoktól sem. Lesd el a trükkjeit - sminkelj úgy, mint az énekesnő!Trend--Sztár vagyok, hogy sminkeljek? - Larion Oscar tippjeihttp://www.life.hu/trend/20150204-ha-sztar-lennek-igy-kene-sminkelnem-a-voros-szonyegen-larion-oscar-tippjei.htmlDübörög a díjátadószezon, így ilyenkor a csodás kreációk mellett a sminkek is előtérbe kerülnek. Larion Oscar sminkmester mesélt arról, hogyan érdemes sminkelni, és mire is kell figyelni, ha az ember lánya a vörös szőnyegre téved.TrendThinkstockRagyogó, élénk tekintet apró sminktrükkökkel - Larion Oscar elárulta a titkokathttp://www.life.hu/trend/20150129-larion-oscar-sminkmester-elarulja-hogyan-lesz-ragyogo-es-elenk-a-tekintet-sminktrukkokkel.htmlA kevés alvás, a stresszes időszak, a napfény nélküli téli hónapok a te bőrödön is nyomot hagynak? Sokszor érzed azt reggelente, hogy csak egy félórás sminkelés után tudsz embert varázsolni magadból? A ragyogó tekintetre az alvás az egyik legjobb módszer, ám Larion Oscar sminkmester megosztott még pár praktikus fortélyt a Life.hu-val. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.