Döbbenet! Smink nélkül indult éjszakai shoppingra Angelina Jolie

Forrás: AFP/Alberto E. Rodriguez -
színésznő Angelina Jolie smink
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Újabb sokkoló képsorok Angelina Jolie-ról. Brad Pitt neje smink nélkül, karikás szemekkel és fáradt arccal, az éj leple alatt próbált bevásárolni a Beverly Hills-ben lévő Saint Laurent-ban. Sajnos azonban lefényképezték.

Angie, aki mint ismeretes, álomszép modell volt 16 évesen, az utóbbi időben nincs igazán topformában. Kóros vékonyságáról már sokszor írtunk, legutóbb akkor, amikor már a lábai is fájdalmasan soványak lettek. Most azonban már az arca sem az igazi...

Angelina egy korábbi gálafotón. Forrás: AFP/Alberto E. Rodriguez

A DailyMail képeinek tanúsága szerint a 39 éves színésznő csütörtök éjjel egy fekete poncsóban válogatott a luxuscikkek közül, kávézgatott, és próbálgatta az ékszereket. Annak ellenére, hogy legutóbb arról számoltunk be, hogy ismét bővülhet a Jolie-PItt család, úgy tűnik, Angelina kicsit megfáradt az utóbbi időben. Reméljük a tavasz érkeztével ő is kivirul majd, és újból erőre kap.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.