Megszólalt Madonna eséséről Giorgio Armani - Az énekesnőt hibáztatja

Forrás: Northfoto -
színpad baki Brit Awards Giorgio Armani Madonna esés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Madonna három métert zuhant múlt héten, mikor az egyik táncosa véletlenül meghúzta az Armani tervezte ruhájának uszályát. A divatguru szerint ez csak az énekesnő hibája.  

Ahogy korábban a Life.hu is megírta, ezúttal fenékvillantás és dominacsizma helyett mással vonta magára a figyelmet a popdíva. Hatalmasat esett Madonna a BRIT Awardson gyönyörű Armani estélyijében. Giorgio Armani szerint nem a ruha, hanem az énekesnő önfejűsége miatt történt a színpadi baleset.

Forrás: Northfoto

"Kapcsos volt a ruhán lévő köpeny, de Madonna megkötőset akart. A kötést pedig nem tudta a kezeivel kioldani, túl szoros volt. Ez az ő hibája. Tudjuk, hogy nem egy könnyű eset" - mondta a tervező.

Mivel a nyakán volt rögzítve a köpeny, két választása volt Madonnának: vagy elesik, mikor meghúzzák, vagy megfullad a színpadon, így természetesen inkább az esést választotta.

A héten a párizsi fellépésén már sportcipőben állt színpadra az énekesnő, amin a történtek után nem is csodálkozunk.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.