Ez igen! Látványosan lefogyott Melissa McCarthy

súly fogyás karcsúság kiló Melissa McCarthy
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Koszorúslányok színésznője legújabb filmje premierjén mutatta meg sikeres fogyókúrája eredményét: a hírek szerint több mint 20 kilót dobott le magáról.

Közel 23 kilótól szabadult meg Melissa McCarthy. A kerekded színésznő a Spy című legújabb filmje premierjén jelent meg, alakját egy fényes ruhadarabba rejtette, fogyásáról arca árulkodott.

Forrás: AFP/Michael Buckner

Diéták, amelyeket ne próbálj ki 2015-ben

Lassan indul be a fogyás? Felejtsd el a nullkalóriás étrendet - a Life.hu ITT járt utána, miért ártanak, mintsem inkább használnak a drasztikus fogyókúrák.
Vészesen fogy VV Gigihttp://www.life.hu/bulvar/20150227-egyre-sovanyabb-vv-gigi-az-egykori-villalako.htmlTiszta csont és bőr VV Gigi, aki nem fogyókúrázik, mégis rohamosan fogy.TV + BulvárOrigoMilliós ruhatár a párizsi divathétre – Less be Kim Kardashian gardróbjába!http://www.life.hu/trend/20150316-kim-kardashian-a-parizsi-divatheten-viselt-ruhai-tobb-millio-forintba-kerultek.htmlNaná, hogy a popókirálynő-valóságshowsztárnak is ott volt a helye a világ leghíresebb divateseményén. Nem bízta a véletlenre a megjelenését: milliókat költött outfitjeire.Trend--Teljes napfogyatkozás lesz március 20-án - Magyarországon is csupán részleges napfogyatkozást láthathttp://www.life.hu/news/20150314-teljes-napfogyatkozas-lesz-2015-marcius-20-an.htmlAz égi jelenséget Európában a Feröer-szigetekről, illetve Norvégiából lehet majd megcsodálni, Európa többi részén, így Magyarországon is csupán részleges napfogyatkozást láthatunk.News--Katalin, a diétahercegnő - vajon melyiket választja a szülés után?http://www.life.hu/ez-zsir/20150129-katalin-hercegno-vilmos-herceg-felesege-vajon-dietazik-e-a-szulese-utan-is.htmlA mindig karcsú Katalin hercegnőtől köztudottan nem állnak távol a diéták. Bár nádszálkarcsú volt akkor is, 2011-ben az esküvője előtt mégis kőkemény diétába kezdett, hogy tökéletesen mutasson rajta az álomruha. A hercegnő első gyermeke születése után néhány hónappal is csúcsformában volt, és ez egészen biztosan így lesz a második baba világra jövetele után is. Lássuk, melyek Katalin kedvenc diétái.Ez Zsír!--A fogyókúrában is segíthet az okos-evőpálcikahttp://www.life.hu/news/20150315-a-fogyokuraban-is-segithet-az-okos-evopalcika.htmlFelismeri az ételeket, sőt azok kalóriatartalmát is jelzi a Kínában fejlesztett okos-evőpálcika. Hát, ez igazán csodás! NewsOrigoNasi diéta alatt? Igen! Készíts egészséges shake-et!http://www.life.hu/sztarszerzok/stohr-greta/20150107-greta-konyhaja-stohr-greta-receptje-repa-kokusz-tejshake.htmlKönnyű, kalóriaszegény finomság, amit a karácsonyi túlevés után is bátran fogyaszthatsz: készítsd el az egyik legfinomabbat!Stőhr Gréta--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.