A Koszorúslányok színésznője legújabb filmje premierjén mutatta meg sikeres fogyókúrája eredményét: a hírek szerint több mint 20 kilót dobott le magáról.

Közel 23 kilótól szabadult meg Melissa McCarthy. A kerekded színésznő a Spy című legújabb filmje premierjén jelent meg, alakját egy fényes ruhadarabba rejtette, fogyásáról arca árulkodott.

Forrás: AFP/Michael Buckner

„Néha azt kívánom, bárcsak egy varázsütésre 6-os (európai 34-es – a szerk.) lehetnék, és soha többé ne legyen gondom a súlyommal" – mondta a kétgyerekes színésznő egy korábbi interjújában.

Diéták, amelyeket ne próbálj ki 2015-ben
Lassan indul be a fogyás? Felejtsd el a nullkalóriás étrendet - a Life.hu ITT járt utána, miért ártanak, mintsem inkább használnak a drasztikus fogyókúrák.

„Ez valami olyasmi, amelyen folyamatosan dolgoznom kell. Nem értem, miért nem vagyok vékonyabb: nem iszok üdítőt, nem vagyok édesszájú és otthon is egészségesen étkezünk" – magyarázta akkor. Pedig a 44 éves színésznő éppen az ellenkezőjét mondta korábban, miszerint dundin sokkal jobban érezte magát – erről bővebben ITT olvashatsz.