Az énekes hosszabb kihagyás után újra sportolni kezdett, és a kőkemény edzésektől sem riad vissza, hogy formába hozza magát.

A 2013-as Eurovíziós Dalverseny magyar indulója közösségi oldalán mutatta meg izmosodó karját, amiről eddig csak a tetoválásai kapcsán írtunk. ByeAlex előtt le a kalappal, hogy bevállalta a "macsósodás folyamatát" és izmokat villantott.

Forrás: Facebook/ByeAlex

„Rózsa Dávid spanom vezényletével kezdtem el edzeni. Azóta egyetlen napot sem (a mait se!) sunyiztam el, sokat fejlődtem és örülök az eredményeimnek. Én az összetett mozgásra esküszöm, habár szakmailag (ugyan) nem értek hozzá - és okoskodni sem szeretnék -, de (magánemberként) számomra a lényeg, hogy minél változatosabban edzzek! Nekem ebbe belefér: futás, erőltetett séta, roller, deszka, kettlebell, súlyzós tréning, gumiabroncsos ugrálás, bicikli; bármi! Még 2-3 hónap és remélem, ott leszek, ahol egy éve eldöntöttem, hogy lennem kell. Amikor motivált embereket látok a termekben, hogy egy kemény, melós nap után lejönnek edzeni, mindig respektet érzek irántuk. Mert ez áldozat. De olyan, amit önmagunkért meg kell hoznunk!" – írta ByeAlex a kép alá.

ByeAlex nagyinterjú

„Nekem mindegy volt, hogy egy ismert ember véleményét olvastam, vagy egy névtelen kommentelőjét. Inkább az volt a meglepő, hogy azok, akik sokakhoz szólnak, miért tartották fontosnak, hogy olyan helyzetet teremtsenek, amelyben én rögtön mínuszból indulok" - mesélte Alex a Life.hu sztárszerzőjének, Szily Nórának