Katie Holmes és Tom Cruise nem harcolnak, egyszerűen csak utálják egymást

Forrás: AFP/Adrian Sanchez-Gonzalez -
házasság közvetítő Suri Cruise utálat szcientológia Katie Holmes Tom Cruise
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az egykori hollywoodi álompár annyira nem akar találkozni a másikkal, hogy közvetítőkön keresztül beszélik meg kislányuk, Suri ügyes-bajos dolgait is.

Nincs két ember, aki annyira utálja egymást, mint Tom Cruise és Katie Holmes. A TMZ információi szerint az egykori sztárpár, akik 6 év házasság után 2012-ben váltak el egymástól, egész egyszerűen nem hajlandó beszélni a másikkal.

Forrás: AFP/Adrian Sanchez-Gonzalez

Ami csak azért problémás, mert van egy közös kislányuk, Suri, akinek ügyeit a hírek szerint közvetítők segítségével vitatják meg. Katie, aki a hírek szerint még mindig Jamie Foxx oldalán vigasztalódik, legnagyobb sérelme, hogy gyermeke édesapja egyáltalán nem akar részt venni lánya életében. Tom Cruise ugyanis hónapok óta nem látta a kis Surit a Mission Impossible ötödik részének forgatása miatt.

Azért a színészt sem kell félteni: egyes források szerint nem, mások szerint azonban valóban „elnyomó személynek" titulálta egykori feleségét, ami a szcientológia híveinek legnagyobb ellenségeinek számítanak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.